Ketseg2017 kérdése:
Milyen utiköltségekkel számoljak London Stansted repülőtér és London belvárosa között?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mivel érdemesebb pénzügyileg onnan tovább menni? Busz/vonat? A TFL-en tudok csak eligazodni?
Kérem csak azok irjanak akik tt laknak/tudják/jártak már arra, köszönöm :)
2017. szept. 12. 08:50
1/6 anonim válasza:
itt megtudod nézni a busz árait.
2/6 anonim válasza:
Én vonattal mentem, amikor voltam ott. Állítólag busz is van, de azt tudni kell, hogy ez a reptér a neve ellenére nem pont Londonban van, hanem kb akkora távolságra, mint Pesttől Székesfehérvár. Tehát a vonat gyorsabb a busznál, van is erre a célra járat "Stansted Express" néven. Költséget nem mondok, mert rég volt.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, maps is úgy 62 km-re számolta ki London belvárosától... :(
2017. szept. 12. 09:52
4/6 anonim válasza:
Busszal másfél óra a Baker Streetig, kb. 30 méterre a metrótól áll meg, én azzal mentem, kényelmes, és ahogy kilépsz a reptérről, ott a buszmegálló. Online vettem jegyet megadott időpontra, de simán elvitt az épp bent álló busz, fél órával korábban, nem kellett várnom 5 percet se. Ez a legolcsóbb megoldás, retúrjegyet előre tudsz venni. A Baker streeti metrónál pedig lehet a pénztárban Oystert venni a további tömegközlekedéshez, ha akarsz, nem kell előre rendelgetni.
5/6 anonim válasza:
Még annyi, hogy visszafelé ugyanott, a Baker streeten vissza is tudod váltani a tömegközlekedési kártyát a pénztárban.
6/6 anonim válasza:
6-10 fontig terjedő összeg, attól függően, hogy busszal vagy vonattal mész. Általában Liverpool Street-ig vagy a Victoriáig mennek ezek a buszok/vonatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!