Mi szükséges az utazáshoz?
Ha kísérőre van szükséged akkor 3 dolgot tehetsz.
1. Utazik veled egy felnőtt
2. Stewardess kísér (a honlapjukon le van írva, hogy ki ennek a menete, és mennyibe kerül)
3. Azon a napon amikor repülnél keresel útitársat aki szintén azon a napon repülne, és ő csatlakozik kísérőnek.
Facebookon lehet érdeklődni..Ha például Londonba mennél akkor a londoni magyarok oldalon..
A papír nem kisérő, tehát nem elég.
Nyárra még szerintem korai a Wizzairnél jegyet venni, azért srága. 2-3 hónappal előtte kezd el nézegetni.
A másodiknak igaza van! A jegyvásárlás időzítése nagyban befolyásolja az árakat!
Én Debrecenbe szoktam repülni, általában 6-8 héttel előtte veszem meg a jegyet, teljesen baráti...
Papír nem elég, egy felnőttnek (16+) kell veled utaznia (egészen végig), kísérőt nem tudunk biztosítani.
- Ryanair ugyfeles :)
tegnap 23:27
Akkor te nem vagy ryanair dolgozó. A fiam tavaly karácsonykor (14 évesen) repült haza ryanair járattal, és kísérőnek az egyik stewardess volt. Angliában tőlem vette át a stewardess és Magyarországon a nővéremhez kísérték oda.
#6 Ne kamuzz!
Ez van a utazási feltételekben:
"Felnőtt kísérő nélkül utazó kiskorúak
A Ryanair nem vállalja 16 év alatti fiatalkorúak egyedüli, kísérő nélküli utaztatását. A 16 év alatti gyermekeket felnőtt utasnak kell kísérnie. Kísérő és egyéb különleges szolgáltatás nem vehető igénybe"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!