Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában szeretnék dolgozni....

Angliában szeretnék dolgozni. Hogyan kezdjek hozzá? Középfokú nyelvtudásom van és érettségim.

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

ez egy kecskemeti munkakozvetito ceg honlapja. irorszagba es nagy-britanniaba kozvetitenek emberkeket. nem kell nekik fizetni. en is veluk mentem ki angliaba. igaz en nem jartam jol, mert nem tetszett sem a munka, amit felajanlottak, sem a hely, szoval a legjobb ha tudod, mit akarsz csinalni, csak arra fogadj el ajanlatot, es kerd, hogy nagy varosba tegyenek. en kikerultem a puszta kozepebe egy szallodaba, ahonnan nem voltak buszok, vonat, semmi tomegkozlekedes, de a szalloda sem vmi kis faluban volt legalabb, hanem tenyleg a puszta kozepen. Szoval erre figyelj legjobban!

2010. júl. 1. 12:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, megnézem.

És innen Magyarországról kaptál munkát, vagy előbb ki kellett menni? Én úgy szeretném, hogy ha kimegyek, akkor tuti legyen melóm :)

2010. júl. 1. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Mar innen Magyaro.rol ugy mentem ki, hogy tudtam, hogy van munka. Vartak a repteren is.

Az egesz ugy volt, h jelentkeztem az irodanal, eloszor telefonon idopontot kertem, aztan szemelyesen bementem hozzajuk, akkor meg Szegedre, ott volt az irodajuk, majd 1-2 het mulva telefonaltak, hogy van egy ajanlatuk, erdekel-e, elkuldtek az infokat a munkarol, mondtam, hogy rendben van, akkor felhivott angliabol a munkaado is, elbeszelgetni velem, o is azt mondta, hogy rendben van, majd kb 1-1,5 het mulva mar kinn is voltam Angliaban, es rogton masnap mar dolgoztam. Oraberben dolgoztam, jol lehetett keresni, ez olyan 4 eve lehetett es havi £1000 korul jott ki a fizetes, vagy inkabb tobb, es akkor meg a £ majdnem dupla annyit ert, mint most...Volt korrekt szallas, kaja. A baj ott volt, h el voltunk zarva a vilagtol, 2honapot voltam nagyjabol kinn, kicsivel tobbet, ezalatt 2x voltam Londonban, es 2x Cambridgeben, plusz a kozeli (kocsival 15 percre levo) varoskaban meg 3x-4x. a munkatarsaimmal sem minddel jottem ki, igy kozos megegyezessel eljottem, viszont mivel nem voltam ott 3honapot, elbuktam 2heti fizetesemet, amit ki kellett az irodanak fizetni.

2010. júl. 1. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Amugy a barban/etteremben voltam, ami meg tetszett is, mert csinaltunk "rendezvenyeket" is, volt eskuvo, szulinap, dolgozoknak trening, stb...viszont, hogy meglegyen az ora, szobakat is kellett takaritani, es nekem az sem jott be...

jartam masik szallodaba is dolgozni, ugyanaz volt a tulaj, es ott nagyon elegedettek voltam velem, ott angol munkatarsak voltak, ahol eredetileg voltam, ott lengyelekkel dolgoztam tobbsegeben...na azota nem szeretem a lengyeleket...ja, es a tulaj, fonok indiai volt...hat nem tudok rola sok jot mondani...

2010. júl. 1. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!