Angliában szeretnék dolgozni, de sajnos németet tanultam. Német nyelvtudásom középfokú. Mennyi idő alatt tudnék egy megfelelő szinten megtanulni angolul? Pl. étterembe dolgozás stb.
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 13:06
1/3 anonim válasza:
Ez csak tőled függ, mennyire vagy kitartó, mennyi időt szánsz rá. Szerintem egy nyár alatt nagyon sok időráfordítással már jó eredményt lehet elérni. Én is éppen tanulok, mert az én célom is Anglia.:))))
2/3 anonim válasza:
Én meg Németországban dolgoznék szívesen, de csak angolul tudok vmennyire. :D
Amúgy az angol az elején nem túl nehéz, azt mondják könnyebben tanulható, mint a német. Szerintem ha ráállsz, pár hónap alatt meg tudod tanulni az alapokat. Persze kitartás és szorgalom az kell hozzá meg egy jó könyv vagy egy jó tanár.
3/3 anonim válasza:
Ahogy a példában írtad,az étteremben dolgozáshoz szerintem-ha nagyon(!) elszánt vagy-elég lesz 2-3 hónap...
De minden munkához más-más szintű nyelvtudás kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!