Mennyi euro kellhet?
Sziasztok Amszterdamba mennénk 5napra és a költő pénzt szeretném ki kalkulálni
Mivel diákmunkázom ezért én 15.000-et tudok félre tenni v 20.000-et per ho juniusig
Szerintetek elég lenne ennyi? Vagy édes kevés kimennem 100.000 v 75.000ft-al?
Muzeumot nem látogatunk csak lazulnánk
Ezt a kérdést már geltettem csak hiányosan elnézést
Nyilván a helyi ZÖLDségeket is megkóstolnák. Mondjuk az nem akkora tétel a budget-ben.
Amúgy éttermek drágák, de pl kebabosoknál lehet tűrhető áron kajálni értsd egy étkezést 8-10 euroból megúszol egy étkezést. A helyi boltok Albert Heijn, Jumbo elég olcsók még itthoni mércével is alap dolgokat érdemesebb ott megvenni. Tömegközlekedésre érdemes több napra megvenni a jegyet, és akkor úgy olcsóbb amúgy egy napos jegy 8 euró, 5 napos meg 30. Napi 50-60 euró elég lehet.
A szállás meg utazádi jegy meg van oldva
Sima költőpénz a lényeges most
Egy lehetőség ez és szeretném kiélvezni
Kávét utáljuk de enni inni biztos fogunk nem csak alkoholt fogyasztva
Piroslámpásba mindenképp elmegyünk hiszen világhírű
De múzeum meg ilyenek kilőve
Kb érthető remélem xd
Meg persze családnak vinni szuvenirt
Én egy ruhanemüt akarok majd venni mindenképpen
3!
Már rég nincs napi jegy tömegközlekedésre. Sőt, jegyet se nagyon tudsz venni pl vonatra újabban, kell az OV kártya. 7,5 euró a kártya, érre kell még tölteni, higy használni lehessen. Kedvezményes napi vonaljegy létezik, de csak csúcsidőn kívül használható.
Egy százassal már elindulhatsz.
De sosem értettem, miért kell mindenáron ruhát venni, ha emberek elutaznak valahova :D oke, olcsó országokba teljesen érthető. De Amsterdamban SEMMIVEL sem olcsóbb egy pulóver a H&M-ben, mint Budapesten pl. Akkor minek?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!