Rómába 10 napra 6-700 euro elég egy átlag színvonalra?
Miután nem részletezed, hogy szállással vagy anélkül, utazással együtt vagy anélkül, reggelivel vagy anélkül, milyen programokra, akkor erre nem lehet válaszolni.
Különben sem sok pénz az a 6-700 euró, ha 10 nap alatt sok mindent meg akartok nézni.
De szállás nélkül belevágni sem érdemes ennyivel.
Az olasz átlagra nem. Ők beülnek a drága ettermekbe, megveszik a drága ruhákat stb.
Szállás, kaja megvan már?
Romában rengeteg külsö látványosság van és ezekre nem kell fizetni. Mi idén voltunk 4 éjszakát. Befizettünk egy vatikáni körbe vezetésre ez 50€/fö volt és egy Colosseum és okori roma körbe vezetésre és ez is 59€/fö volt. Mindegyik megérte 3-4 órás körbevezetés, jól le is fáradtunk.
A többi dolog meg mind elérhatö. A tömeg közlekedés eléggé olcsó.
Mi szállásnak egy külsö hotelt választottunk, ahova kb 40 perc metrozás volt az idö(de ugye a tömegközlekedés olcsó), a hotel szuper volt 3 csillagos és 2 szobáért(4felnöt) fizettünk 450€/4 éjszaka. +6€/fö/reggeli volt ami szintén jó ár.
Ami drága volt az az ebédek. Mindenhol pasta, pizza van csak... nekem már egyrészt tökre uncsi volt(elötte 3 napot északolaszországban voltunk), és itallal együtt egy ebéd 15-20€ volt.
Keress rá a Roma Pass-ra, szerintem megérte, nem tudom változott-e azóta hogy mi voltunk.
Nekem sikerült egy hét alatt steaket, diós gnocchit, tengeri herkentyűs rizottót is ennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!