Kezdőoldal » Utazás » Európa » Egy átlag vendéglátós runner...

Egy átlag vendéglátós runner vagy konyhai kisegítő mennyit keres? Londonban.

Figyelt kérdés

2015. nov. 11. 10:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Minimálbér, Ł6.50 ha jól tudom.
2015. nov. 11. 11:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Googlival ennyit megtaláltam, de az érdekelne, hogy havi szinten átlagosan mennyit keres egy órabér magában nem nagy adat.
2015. nov. 11. 12:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha full time-os vagy, az heti 40 óra. Túlóra előfordulhat, de nem garantált, szóval akkor számolj 40-nel.
2015. nov. 11. 12:37
 4/14 anonim ***** válasza:
Angliàban nincs garantalt òraszàm, ezert csak az orabert adják meg. 6.70/òra jelenkeg bruttò. Londonban ez egy nagy semmi! Ha otthon szò szerint senkid, semmid nincs, akkor esetleg megèri, minden màs esetben nem!
2015. nov. 11. 12:43
 5/14 A kérdező kommentje:
-.- Értem, hogy mennyi az órabér, értem, hogy nincs kötelezően előírt óramennyiség.. Ezért kérdezem, hogy ÁTLAGOSAN MENNYIT KERES, valaki ilyen munkakőrben... Lehetőleg olyan válaszoljaon, aki tud, vanvtapasztalata.. A túlvezérelt mindenbe beleszóló okoskák meg maradjanak meg maguknak...
2015. nov. 11. 13:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz azon, amit leírtam? Tudod az órabért, tudod a heti átlag óraszámot - a szorzást csak el tudod végezni, vagy segítsek?
2015. nov. 11. 13:01
 7/14 A kérdező kommentje:
+ borravaló, egyéb juttatások sorolhatnám... +az óraszámot sem tudjuk, mivel vendéglátásban sehol a világon nincs ilyen, hogy heti 40 óra...
2015. nov. 11. 13:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Átlagot kértél. Az átlag az heti 40 óra, ennyi a tankönyvi full time óraszám. Ettől persze helyenként eltérhet, de pont azért átlag az átlag, mert nem veszi figyelembe ezeket az eltéréseket. Jobb ezzel az átlaggal számolni, és utána esetleg pozitívan csalódni. De például a holtszezonban (január-február környéke) az is jellemző, hogy az óraszámok megcsappannak, hiába vagy full time-os.

A konyhai kisegítők (kitchen porter) nem kapnak borravalót, legalábbis egyik vendéglátós munkahelyemen sem volt ez jellemző.

2015. nov. 11. 13:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy átlag nem erted? Ahany hely, annyi munkaidő. Van aki 35 òrat kap, valaki 25-öt, ha busy időszak van akkor meg heti 60 is lehet. Itt arra szàmìts hogy csak a valòs munkaidőt fizetik ki, ha tehàt elvileg 8-től 18:00-ig lennèl, de amikor èpp nincs munka, az nincs fizetve!!! Kajaidőt is levonjàk. Ne fűzz nagy remènyeket, mosogatò bèrből Londonban csak elvegetàlsz egy kis lyukban. Fürdőn, wc-n, konyhàn meg osztozkodhatsz jò esetben 6-8 kelet eussal. Rosszabb esetben pakiszràniakkal, bangladesiekksl. Ez kell neked? Akkor csinàld csak majd a magad kàràn tanulsz ha màsnak nem hiszel.
2015. nov. 11. 13:21
 10/14 anonim ***** válasza:
63%
3 különböző hotel éttermében/konyháján dolgoztam, ne mondd, hogy rálátásom. Szerintem a kérdésedre 100%-ig válaszoltam, az már a te problémád, hogy a szövegértéssel gondjaid vannak. Kötve hiszem, hogy dolgoztál már ilyen körülmények között, máskülönben felfognád, hogy miről beszélek.
2015. nov. 11. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!