Kezdőoldal » Utazás » Európa » Malagában honnan béreljek autót?

Malagában honnan béreljek autót?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet adódott, hogy a nyáron néhány ismerősömmel Malagába készülünk. Eszünkbe jutott, hogy a város környékét is érdemes lehet felfedezni, mert sok szép hely van arrafelé is, ehhez viszont szeretnénk egy kocsit bérelni. Ahogy nézegettem a neten, a nagyobb cégek (Sixt, Europcar, Budget, stb...) mind legalább 21 éves korhoz kötik a bérlést, viszont én (az egyetlen jogsis a csapatban) csak 20 éves vagyok.

A kérdésem, hogy ismertek-e olyan megbízható céget, ahol nem probléma az életkor, és az autóra kötött nagyobb biztosítási csomag fejében ki lehet váltani a kauciót?

Előre is köszönöm mindenkinek! :)

#életkor #nyaralás #Spanyolország #Viber #Málaga #kaucíó #autó autóbérlés #sixt #europcar
2019. febr. 11. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
21 alatt nem kaptok, de szerencsére jól kiépített a tömegközlekedés. A vonat gyors kényelmes gyakran jár, a buszokat is dicsérik én azt nem próbáltam mert a szállásunk a vonatállomás mellett volt.
2019. febr. 11. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Ráadásul jellemzően csak hitelkártyával lehet autót bérelni - debit kártyával nem.
2019. febr. 11. 13:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ha van még valakinek tapasztalata akkor kérem, ne tartsa magában!
2019. febr. 11. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Spanyolországban rendkívül fejlett a közösségi közlekedés. Mindenhova el lehet jutni busszal gyorsan és olcsón.

Még abban a korban vagytok, amikor megtapasztalhatjátok, milyen az amikor buszoztok, és az JÓ.

2019. febr. 11. 14:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszi!

Igen, a buszozással sincs semmi probléma, viszont akármennyire is olcsóbb és jó is a buszozás, szerettünk volna egy kocsit, hiszen az összes költségen 4-en osztozva egész baráti összeg jön ki, ennyit pedig nem sajnálunk a kényelemre.

El szeretnénk menni Gibraltárba, Rondába, esetleg Sevillába. A Google maps szerint pl Gibraltár másfél óra kocsival. Nos akkor busszal mennyi lehet? :)

Szóval pusztán a költség/fő arányra vetített kényelem miatt volt vonzó, de akkor majd jövôre.

2019. febr. 11. 14:43
 6/6 j001 válasza:

Helló, 2018-ban voltunk Malagaban, egyet ajánlok és semmi mást: [link] Spanyolországban az autóbérlés lehúzós játszma, megtapasztalhatod ha a DoYouSpain oldalán bérelsz, 1 hétre 60 eurocentnél (!!!) kezdődik a bérlés (200 Ft egy hétre!!!)nagyon durva lehúzás jön utána, ha ebbe belemész. Tina és a férje angolok, semmi lehúzás, senki mást ne keress!

Üdvözlettel. János

2020. jún. 27. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!