Malagában honnan béreljek autót?
Sziasztok! Az a helyzet adódott, hogy a nyáron néhány ismerősömmel Malagába készülünk. Eszünkbe jutott, hogy a város környékét is érdemes lehet felfedezni, mert sok szép hely van arrafelé is, ehhez viszont szeretnénk egy kocsit bérelni. Ahogy nézegettem a neten, a nagyobb cégek (Sixt, Europcar, Budget, stb...) mind legalább 21 éves korhoz kötik a bérlést, viszont én (az egyetlen jogsis a csapatban) csak 20 éves vagyok.
A kérdésem, hogy ismertek-e olyan megbízható céget, ahol nem probléma az életkor, és az autóra kötött nagyobb biztosítási csomag fejében ki lehet váltani a kauciót?
Előre is köszönöm mindenkinek! :)
Spanyolországban rendkívül fejlett a közösségi közlekedés. Mindenhova el lehet jutni busszal gyorsan és olcsón.
Még abban a korban vagytok, amikor megtapasztalhatjátok, milyen az amikor buszoztok, és az JÓ.
Utolsó, köszi!
Igen, a buszozással sincs semmi probléma, viszont akármennyire is olcsóbb és jó is a buszozás, szerettünk volna egy kocsit, hiszen az összes költségen 4-en osztozva egész baráti összeg jön ki, ennyit pedig nem sajnálunk a kényelemre.
El szeretnénk menni Gibraltárba, Rondába, esetleg Sevillába. A Google maps szerint pl Gibraltár másfél óra kocsival. Nos akkor busszal mennyi lehet? :)
Szóval pusztán a költség/fő arányra vetített kényelem miatt volt vonzó, de akkor majd jövôre.
Helló, 2018-ban voltunk Malagaban, egyet ajánlok és semmi mást: [link] Spanyolországban az autóbérlés lehúzós játszma, megtapasztalhatod ha a DoYouSpain oldalán bérelsz, 1 hétre 60 eurocentnél (!!!) kezdődik a bérlés (200 Ft egy hétre!!!)nagyon durva lehúzás jön utána, ha ebbe belemész. Tina és a férje angolok, semmi lehúzás, senki mást ne keress!
Üdvözlettel. János
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!