Volt mára valaki Malagában nyaralni? Idén oda szeretnénk menni és kíváncsi lennék, h milyen árak vannak ott, nem e túl drága hely?
Nem mindegy hogy Málaga vagy Costa del sol.
Tavaly augusztusban mi magában a városban voltunk. Szuper! Nagyon ajánlom!!!
Ha Málaga mellé mentek, az elég uncsi. Tengerparti falucskák tele ronda hotelekkel. Ott nincs semmi!
A város tele van élettel, van egy csomó látnivaló, augusztusban voltak jó kis leértékelések, de az étel/ital az drága lesz! Nekünk ajánlottak egy cuki kis tengerpartot, az a neve, hogy Pedregalejo. Ilyen kis öblös, iszonyat szép! Mi szeretünk városnézésre is menni, nagyon szép a vár (Alcazaba), meg egy csomó jó kis múzeum van. Ja, és bikaviadal! Arra mindenképp menj el! Elmehettek kirándulni is, pl Rondába. Gyönyörű. Vagy Nerjába. Ott is nagyon szép a tengerpart, meg ott van egy híres barlang is.
Szubjektív, hogy kinek mi a szép és ronda. Egyébként meg nem a Costa del Sol-on fogjuk mi sem eltölteni az időnk nagy részét... :)
Malaga, Gibraltár, Marokko, többek között ezeket is szeretnénk megnézni.
Málaga mellett a faluk,és a dolgaik egyáltalán nem rondák. Én most ott nyaralok/nyaraltam,és imádom! Nagyon ajánlom neked Benalmadéna,Torremuelle környékét :)
Málaga felé,a reptér közelében van egy pláza,a Plaza Mayor,oda (aki szeret shoppingolni,aki nem) mindenképpen el kell menni! Elvileg én gyűlöltem vásárolgatni,de ott megszerettem. Szóval,abban a plázában július vége-augusztus eleje felé hatalmas leárazások vannak (világmárkákat tudsz venni 6-15 eurókért) ,szóval ha a ruházatot nézzük,nem drága a hely. Az ételek se drágák,se olcsók,vagyis itt-ott olcsó,pár helyen meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!