Főszezonban 500 euróból el lehet jutni 5-7 napra repülős úttal valami tengerpartra?
Utolsó: 4-es vagyok. Én nem tudom, hogy te miket néztél...
A listámon szereplő országok közül jelenleg Marokkó a legdrágább, 19.740 ft-tal, és Izrael a legolcsóbb 8259 ft-tal. [link]
Ha most, január 19-én nyári dátumra keresel rá, akkor még így is benne van az árkategóriában, de drágább: [link]
Hacsak nincs valami akció, nem érdemes most megvenni nyárra a repjegyeket, várni kell még vele egy pár hónapot, és olcsóbb lesz. Illetve rugalmasnak kell lenni, nagyon sokat számít akár 1-2 nap eltérés is. Ja, és szerintem az általam linkelt weboldal (Skyscanner) a legjobb repjegy keresésre, mert itt összegezve mutatja az összes légitársaságot, és semmilyen plusz díjat nem számol fel, ha innen foglalsz (átirányít a választott légitársaság honlapjára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!