Olasz tengerpartra szeretnenk menni, melyik reszet ajanlanak azok akik voltak mar ott? Melyik varos lenne megfelelo?
Figyelt kérdés
Mindenkeppen homomks reszt szeretnenk, es lassan melyulot.2018. febr. 1. 16:14
1/6 D. Brasco válasza:
Akkor a keleti parton az eszaki rész kell nektek!most hogy melyik város......igazabol nezz szet a google képei között aztan valaszd ki a szamodra legszimpatikusabb turistagettót!Nagyon nem kell vacilálnod....ha egyet láttál tulajdonképpen láttad az ősszeset......
2/6 anonim válasza:
Calabria tartomány, bármelyik város. Fehér homokos tengerpart, lassan mélyül, kevés turista, meseszép, sziklára épült kis települések. Egy dologra figyelj: mostanában tele van fekanm
3/6 anonim válasza:
Én nagyon szerettem Olaszországot.
De tavaly Szlovéniából átugrottunk vásárolni, az összes parkoló tele volt nyomorult kéregető fekete migránsokkal, a kocsit sem mertem ott hagyni, menekültem.
Amíg nem tudják kipucolni ezeket, én nem megyek oda..
4/6 A kérdező kommentje:
horvátba is ez a helyzet? vagy ott nincsenek?
2018. febr. 1. 22:32
5/6 anonim válasza:
Horvátországban és Szlovéniában tiszta a terep.
6/6 D. Brasco válasza:
Az olaszoknal sincs gond...kicsit túl lett ez dramatizálva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!