Hova erdemes elmenni nyaralni kisgyerekekkel? Szeretnenk elutazni nyaralni kulfoldre lehetoleg lassan melyulo, homokos strandu tengerpartra. Ha tudnatok javasolni jo helyeket, megkoszonnem.
Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 21:12
1/8 anonim válasza:
Zakynthoson voltunk Tsiliviben, ott kifejezetten sekély és meleg a tenger, némelyik öbölben csak bokáig ért, és szinte kádmeleg volt. Rengeteg babát láttunk. A szállodák is teljesen bababarátok.
3/8 anonim válasza:
Első vagyok. Lignano-t nem ismerem, de Nizzában többször is voltam. Egyrészt nem homokos a part, hanem kavicsos, másrészt szinte mindig erőteljes hullámzás van, szóval nem egy babának való pancsolóhely.
4/8 anonim válasza:
Hat Nizza tényleg nem kisgyerekeknek valo hely, inkább bulizni vágyó fiataloknak akiknek mellesleg sok pénzük is van. Ellenben a Francia Riviérán sok gyerekbarát hely van homokos tengerparttal a "kisebb" településeken. De jó meg Törökország, Kréta, Chalkidiki félsziget is.
5/8 anonim válasza:
Horvátország, Rab sziget, Lopár, absz. bababarát hely. Ma indulunk 3 gyerkőccel.
6/8 anonim válasza:
Zakynthoson a vasilikos-i strand is jó. Homokos, szép.
Törökország Antalya, Lara.
Olaszország, Rimini
Fr. Riviérán pont nem Nizza, de tőle nyugatra, Cannes felé több homokos strand van
Szicília, Palermo, Mondello
7/8 Szabó Sándor Zsolt válasza:
Kedves Kérdező!
Én ezt tudom ajánlani. Az olimposzi Riviérát, vagy Sartit. Egy órás utifilmet/videóblogot készítettem:
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, tényleg elég sok lehetőség van, remélem találunk megfelelőt, még egyszer köszi :D
2014. jún. 28. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!