A görög tengerpartra tervezzük a nyaralást augusztusban. Melyek azok a városok, amelyekről jó a tapasztalatotok?
Nei Pori. Paralia. Sarti.
Nei Pori egy családias hely széles hosszú tengerparttal sétánnyal sok sok étteremmel. Kisgyermekeseknek a legjobb!
Paralia már inkább bulisabb hely! Katerini közelsége miatt hétvégente a tengerpart zsúfolt viszont á város szép és katerini is közel van ez egy +pont.
Sarti egy egészen más stílusú hely mint ez előző kettő csendes eldugott hely egy kis félszigeten. Tiszta időben átlátni a szemközti Athos hegyre ahol régi kolostorok vannak és szervezett úttal át is lehet menni!
Ha van még kérdésed nyugodtan kérdezz voltam Görögben egypárszor! :)
Csak a szárazföldi rész jöhet szóba vagy szigetek is?
Ha busszal vagy kocsival mennétek, akkor szerintem Sartiba menjetek. Én még nem voltam ott, de barátnőm csak jókat mesélt és a fényképeik alapján is gyönyörű hely és az árak is jók. Paraliát én nem ajánlom, ott voltam már, de nekem nem tetszett.
Ha a repülő is szóba jöhet, akkor Rodoszra keress rá, azon belül is Falirakira. Nagyon jó homokos strandja van és van több látnivaló is ahova érdemes elmenni.
Kedves Kérdező!
Készítettem egy videót Nei Poriról. Remélem tudok valamit segíteni a döntésben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!