Ki gondolkozott már azon hogy európa minden országába elutazzon és körbejárja az adott országot?
Én ezt tervezem egy ideje, pl elutazni Norvégiába, keresni munkát meg szállást és 1-2hónap alatt megnézni minden csodálatos helyet, aztán továbbállni.
Voltam már sok helyen (Németo, Lengyelo, Szlovakia, Ausztria, Erdély, Spanyolo, Horváto.) csak az a pár nap nem elég szétnézni, gyönyörködni a természetben.
Lenne valaki aki komolyan gondolná? :))
" pl elutazni Norvégiába, keresni munkát meg szállást és 1-2hónap alatt megnézni minden csodálatos helyet, aztán továbbállni"
Bocs, de értelmezhetetlen a kérdésed!
Tehát megnézed 1-2 hónap alatt teljes Norvégiát úgy, hogy eközben dolgoznál a szállásodért.
Vicces vagy.
1)egy vicc amit leírtál....tényleg olyan szinten komolytalan,hogy szerintem még te magad sem hiszed el...
2)ez nem utitars kereső oldal...
gondolom fiatal vagy,így nem fogod érteni a válaszom.
én azokra a helyekre szeretnék eljutni,azokat az országokat,városokat szeretném bejárni,amelyekről Szörényi Levente Utazás című dalában énekel.hallgasd meg, biztos fennt van a you tube-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!