Ti hogy szoktátok kiválasztani az úticélt?
Egyszerűen nem tudom eldönteni, annyi opció van. :D
Leszűkítve nem tudok dönteni a 2 dobogós közt: Hallstatt vs. Kanári-szigetek(de melyik sziget lenne itt is a bázis?Mert minden nem tudnánk bejárni).
Ti hogy választjátok ki a nyári úticélt?
Mi így:
- Előbb az időpontot döntjük el. Mi általában télen megyünk nyaralni, így azok az országok jöhetnek szóba ahol télen száraz, meleg van.
- Majd megnézzük, hogy van látnivaló. 2 hetet a tengerparton feküdve halál unalmas. Igy megnézzük van-e lehetőség túrákra, kirándulni
- Időjárás. Utána olvasok, hogy ahová mennénk melyik hónap a legideálisabb.
A te két választottad közül Hallstatt választanám, de oda nyáron mennék. Kanári szigetek is nagyon szép, de ott nincs semmi lehetőség csak a tengerparti lábáztatás.
"Kanári szigetek is nagyon szép, de ott nincs semmi lehetőség csak a tengerparti lábáztatás."
Huha, ekkora butasagot. Nagyon valtozatos a taj, vannak hegyek, dzsungelek, sziklak, vannak kis eldugott falvacskak, zold erdok, es, persze, komoly varosok, mar ha a nagyobb szigetekre mesz.
De oda szerintem telen eri meg jobban menni.
ma 19:58
Voltam Kanárin, és nyomában sincs Kambodzsa, Thaiföld, Kína, Vietnám országokhoz. Kanári drága, bár tény szép..
"Voltam Kanárin, és nyomában sincs Kambodzsa, Thaiföld, Kína, Vietnám országokhoz."
Biztos, viszont a repjegy ara sincs nyomaban.
"Kanári drága"
A csori orszagokhoz kepest az, de egy civilizalt orszag (nincs mindenkinek gyomra DK-Azsiahoz), es nyugat EU-hoz kepest szerintem olcso.
"@6 Nyilván, aki a részeg britekkel fingás-böfögést tartja az utazós élmények csúcsának, annak Tenerife a mennyország."
Ha ezt tartanam az utazos elmenyek csucsakan, eddigi tapasztalatom alapjan Tenerifeben csalodnek. Phuket, Pattaya viszont kanaan lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!