Mennyire veszélyes az adventi vásár Bécsben?
Figyelt kérdés
Ti bátran elmennétek?2018. dec. 8. 22:28
1/13 anonim válasza:
Nem tudok nemetül ugyh nem, ha tudnák akkor elmennék ...
2/13 anonim válasza:
Persze. De én nem a "fő" vásárral. Hanem másikra, kisebbekre. Nagyon sok van Bécsben. [link]
3/13 anonim válasza:
Ne olvass kormanypropagandat, mert megrohasztja az agyadat.
4/13 anonim válasza:
3as választ nagyon adom.
Magyarország déli részére se utazz, nehogy egy migráns megerőszakoljon vagy leszúrjon a nyílt utcán! Hogy Bécsben mi történhet, belegondolni sem merek!
5/13 anonim válasza:
Kérdező, téged megvezetett a kormánypárti média. Az általuk veszélyesnek beállított városok igazából nem veszélyesebbek bármely más nyugat-európai városnál, csak épp onnan tudtak jó kis migránsozós vágóképeket beszerezni.
Természetesen van terrorveszély ott is, csakúgy, mint Budapesten. De nem gondolom, hogy emiatt be kellene zárkóznunk és csak kenyérért menni ki a boltba. És ha jól látom, mind Budapesten, mind Bécsben tömegek gondolják ugyanezt.
Menj nyugodtan.
6/13 anonim válasza:
Úristen. Van még ember aki itt tart, ez most komoly? Agymosottak.
7/13 anonim válasza:
Nagyon veszélyes! Ezért látogatott oda Ráhelke a férjével és a babájával, Orbán pedig Rogánnal együtt ott evett egy kis kolbászt.
8/13 D. Brasco válasza:
Az ilyen embereknek mint te nagyon veszelyes
9/13 anonim válasza:
Sajnos nem tudtam a szombaton kiírt kérdésedre még aznap válaszolni,
mert éppen a bécsi vásárban voltunk.
10/13 anonim válasza:
KÖSZÖNÖM, ISTENEM, nem tudtam, miért van hiányérzetem ezen a télen, de végre megvan: eddig nem árasztottak el minket a "veszélyes-e a bécsi/berlini/prágai karácsonyi vásár" kérdések. Ez már ugyanúgy hozzátartozik az adventi időszakhoz, ahogy igazi nyár sincs már a "veszélyes-e Egyiptom / veszélyes-e Törökország / veszélyes-e Párizs" kérdések nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!