Veszélyes ilyenkor a szabadkai vásárba menni a bevándorlók és a terroristák miatt?
Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 13:12
1/5 Pedy1225 válasza:
Mi két hete voltunk Szabadkán a piacon, Tompánál mentünk át, semmi különös nem volt, egy bevándorlót sem láttunk, semmi veszélyes nem volt. Sima utunk volt oda-vissza.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom miért bevándorlózol és terroristázol.
Nem veszélyes.
3/5 anonim válasza:
Ezen az oldalon mindenki megkergült a francia támadás óta?!?!Azóta egyéb se megy,csak hogy lemondjam-e az utat/veszélyes-e ide-oda menni,stb...ennyi erővel a lakásajtón kívülre ne menjen senki mert lelövik/felrobbantják megölik....meg még a villamos is elüthet....
4/5 anonim válasza:
Steinberggel teljesen egyetértek. Ez valami trollsereg támadása akik ilyen hülye módon akarnak bevándoróellenes politikát terjeszteni vagy Magyarországon (majdnem) mindenki megkergült?
5/5 anonim válasza:
LOL. Erre már tényleg nem tudok mit mondani. Nem hinném, hogy a terroristákat éppen egy Szabadka-jellegű város érdekelne. Én is voltam a héten, és még mindig élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!