Melyik országba érdemes ki menni?
Figyelt kérdés
Milyen ott az élet?
Milyenek az emberek?
Milyen a lakhatás?
Milyen munkalehetőségek vannak?
Milyen a megélhetés?
Most kaptam észbe, hogy 20 éves vagyok és eddig csak úgy el voltam és vártam a nagy csodát, de ezen változtatni akarok, most írom éppen a céljaimat hogy legyen végre motivációm, csak pár év múlva szeretnék ki menni, sajnos még nyelvet nem nagyon tudok ezért is kell az a pár év mire meg tanulom legalább középszinten.
Mennyi ideig és hogyan, milyen módszerrel tanultátok meg azt a nyelvet amit épp most használtok?
2018. dec. 3. 11:37
11/12 anonim válasza:
Oda, ahol nincsenek igekötők, így ott majd nem kell bajlódnod velük. ;)
12/12 anonim válasza:
A hiba nem az országban van, pl. asztalosként arany életed lehet itthon is, nagyon jól fizető szakma. Ha valahol a világ végén laksz, költözz valami jobb helyre országon belül. Külföldön dolgozni nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!