Hogyan győzhetném le a klausztrofóbiámat?
Szeretnék repülőre szálni de félek, hogy rosszul leszek. Félek a pániktól.
Olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi akiknek szintén hasonló a problémájuk. Milyen stratégiákkal oldják magukat? Mik váltak be és mik azok amik károsak?
Nem csak a tágasággal van baj, hanem a kiszolgáltatott helyzettel.
Értsd: a munkahelyen is szorongok, hogy nem tudok abból az adott helyzetből elmenni. hogy bele vagyok kényszerítve.
Erre van a stewardess. Jelezni kell neki és figyelnek az uton az utasra. Csak életveszély eseten szállnak le, roham messze nem életveszély.
Panikbeteg voltam, ezt mindig jeleztem, es figyeltek. Panikrohamnal oda jott egy stewardess.
Csak az együttérzésemmel tudlak biztatni, ugyanezzel a problémával küzdök. Autóban, főleg ha én vezetek, semmi bajom. Mert akkor állok meg, mikor akarok. Viszont kevés kiszolgáltatottabb helyzetet tudok elképzelni a repülőnél.
Nálam sajnos az a megoldás, hogy nem megyek olyan helyre, ahová repülni kell, a többit autóval oldom meg. Gyógyszert nem szednék, nagyon addiktívak ezek a szorongásoldók... Egyelőre lemondtam a repülésről, ha esetleg változna, akkor majd megpróbálom, rövidebb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!