5-es leszek és szeretnék ilyen hajat vágatni magamnak de anyuék nem engedik. Mivel győzhetném meg őket?
2018. aug. 3. 10:59
1/11 anonim válasza:
Mi a bajuk vele? Teljesen normális, elegáns frizura, 11 évesnek talán kicsit komoly, de nem biztos, pláne ha amúgy is olyan a stílusod.
Én biztos megengedném, viszont a szüleidet nem ismerem és más válaszoló sem, úgyhogy nem hiszem, hogy tudunk érdemben segíteni sajnos.
2/11 A kérdező kommentje:
azt mondták hogy nem engedik hogy így takarjam a szemem
2018. aug. 3. 11:14
3/11 anonim válasza:
Ebbem viszont igazuk van, ha a szemedbe log a hajad allandoan, akkor elromlik a szemed es majd szemuveg kell.
4/11 A kérdező kommentje:
csak suliba hordanám így itthonra elcsatolnám
2018. aug. 3. 11:17
5/11 anonim válasza:
Szerintem amúgy is elcsatolnád, mert hamar megunod és zavaróvá válik (évekig volt szemembe lógó frizkóm nekem is, de majdnem mindig felkötöttem már a vége felé). De hát ha nem tetszik, akkor max nem lesz többet ilyen hajad és kész, ez nem egy tetoválás, ami maradandó nyomot hagy:)
6/11 anonim válasza:
Ez nagyon egészségtelen a szemre. Nem ajánlom
7/11 anonim válasza:
NEM romlik el ettől a szemed, csak épp hülyét kapsz félórán belül és MINDIG elcsatolod majd.
Én mikor növesztettem a frufrumat az is ilyen volt, folyamat a szemembe lógott, agybajt kaptam tőle :D
8/11 anonim válasza:
Egyenes hajad van? Csak mert göndör hajjal nem úgy fog állni, mint a képen. Ha egyenes hajad van, akkor kérhetsz sima bubifrizurát is frufru nélkül, és akkor nem lóg a szemedbe.
9/11 anonim válasza:
Próbálj olyan fotót mutatni anyukádéknak, amin egy kislánynak van ilyesmi frizurája.
Egy leendő ötödikes anyja. :)
(Egyébként sztem is zavarni fog, úgyis el fogod csatolni.)
10/11 anonim válasza:
Nekem is most lesz 5-es a nagylanyom. Én engedném de amúgy nem tetszik a rövid haj 60 éves kor alattiaknak. De engedném, és remelném hogy majd hosszú hajat akar előbb utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!