Hogyan vagjam le magamnak egyhosszura a hajamat?
Figyelt kérdés
Egyhosszura akarom vagni a hajam,nem fokozatosra.a youtue-on talaltam ilyen videokat hogy hatul copfba kell fogni a hajat es megegy hajgumit a hosszara es ott levagni.hát kiprobaltam de ferde lett.utana még 2 orat bajlodtam mire egyenes lett nagyjabol.2018. jan. 17. 15:37
1/2 anonim válasza:
Nézd én tegnap nullás géppel vágtam magamnak. Gondoltam ezt el se lehet rontani, mert a gép fix távolságot ad.
Na olyan barázdák lettek benne, hogy barátnőm ment rajta át még egyszer, hogy munkába tudjak vele menni ;D
2/2 Metionin válasza:
Kérj meg valakit akinek biztos a keze és le tudja vágni. Copfos módszerrel ferde lesz. Egyhosszra úgy egyszerűbb ha valaki látja hátul, megmondod hány centi megy és levágja. Nekem amíg egyhossz hajam volt, mindig anyám vágta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!