Kezdőoldal » Utazás » Európa » AndreasAgro Dánia?

AndreasAgro Dánia?

Figyelt kérdés

Azt szereném kérdezni hogy volt e már valaki velük Dániában.

Milyen a munka .

Hány orát kell hetente dolgozni.

Meg hogy milyen a szállás.

2018. okt. 1. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Sok éve melóztam velük de gondolom a többsége ma is áll.

Először is az andreas agro egy munkaerő közvetítő. Nem egy helyre visznek hanem sokra. Az hogy mit tapasztalsz sokban függ attól hogy hova kerülsz. A szállás is változó volt ahol sátorban kellett lakni valahol lakókocsiban, van ahol áram nélküli viskóban. Ami biztos a gazdák elvárják hogy megdolgozz azért a pénzért amit kifizetnek érted, csak ugye te annak felét sem kapod meg és még abból vonják a szállást sok helyen, amit egyébként a gazdák ingyen biztosítanak, és még egyéb költségeket. Szóval nem túl acélos. Most felcsaptam az oldalukat most nettó 1000-1500 eurót ígérnek, ami ilyen ott lakós melóért meg ki tudja napi hány óráért rabszolga meló. Ha fiatal vagy akarsz világot látni, be lehet vállalni, de ha ebből akarod megszedni magad bármelyik random osztrák német de még egy cseh vagy szlovák gyári melóval is jobban jársz.

2018. okt. 1. 16:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Helló

Köszi hogy válaszoltál.

Igazából tényleg csak kalandvágyból vállalnám be.

Hogy kipróbáljam ezt is hogy milyen meg hogy lássák valamit Dániából is.

Pár hónapig lennék ott max fél évig.

Amikor velük voltál megkaptad az 1000 eurót tisztán?

2018. okt. 2. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem de az 5 évvel ezelőtt volt. Akkoriban az ilyen fél-legális rabszolgameló 750-800 körül fizetett máshol is. Csak ugye az volt a baj hogy a gazda majd 2000-et perkált értem aztán el is várta hogy megszakadjak. Kalandnak jó, Dániából sokat nem fogsz látni, ha csak nem iktatsz be két melóhely közé egy kis turistáskodást. Meggazdagodni viszont nem ott fogsz. Annyi pénzed mindig legyen hogy haza tudjál jönni ha valami gáz van.
2018. okt. 2. 17:17
 4/4 Tamasvagyok válasza:

Sok szép dolgot olvastam a kommentekben, de mindegyikben sántikál valami. Mintha valaki súgott volna az andreas agrótól, hogy mit kell írni. Pl. "Nelkülük nem tudtam volna kijutni" ez bizony nem stimmel. Bár igaz lehet, de ha fél ev múlva elment máshova dolgozni, akkor kiváncsi lennék, hogy csinálta. Mert a szerződés, amit aláírt az tejhatalmú megbízast ad az andreas agronak, hogy kezelje a munkavállaló minden ügyét. Még a titkos jelszavát is meg kell adnia amit ő kap a hivataltól. Lényegében az andreas agro rendelkezik az élete felett.

Olyan öngyilkos szerződést irattatnak alá a dolgozókkal, amivel jól lehúzhatják őket pénzzel.

Olyan feltételeket szabnak, hogy el kell fogadnia a munkavállalónak, ha egy harmadik fél hibázik, azért is a munkavállalót terheli a felelősség.

Messze el kell kerülni őket. Nem korrekt az eljárásuk!

2024. máj. 15. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!