Milyen árak vannak Dániában?
Elsősorban a szupermarketekre (Bilka) gondolok (legalapvetöbb dolgok, pl. tej, kenyér, stb), illetve McDonalds-ra.
Hogy lehet a kaját a legolcsóbban kihozni?
Dania ezerszer dragabb, mint Magyarorszag. Nem offbol akarom mondani, de az ottani fizetesekhez kepest merve pedig jok az arak. Egy komuves havi 600.000-et keres, viszont egy magyar penztarcahoz merve nem a legbaratsagosabb.
En 1 hetet voltam Koppenhagaban, a legdragabb dan varosban. Egy viz 15 dkk korul volt, fel literes.
Legolcsobb etteremben otthagytam 130 dkk-t, sultkrumpli volt salataval. Ha olcson akarsz kijonni, akkor az ettermeket, gyorskajaldakat keruld messzirol.
Szupermarketekben vasarolj, ott azert az arak mar valamennyire jobbak, de ahogy mondtam: dragabb, mint egy magyarban
Köszönöm a válaszokat!
Szupermarketekben milyen árakra lehet számítani? Tudnátok írni pár példát a legalapvetőbb élelmiszerekre?
4-es persze, csak azert mem mindegy, hogy mikre megy el a penz a havi fizetesbol. Es ennyire azert ne tulozzunk mar. Teny, hogy nem olcso Dania, de ne hasonlitsd ossze egy magyar ember 100.000 Forintos fizetesevel, mert le merem fogadni ezerszer jobban eltek.
Hanyan vagytok? Van hitel? Berlitek a hazat? Milyen egyeb “luxus” koltsegeket rendeztek le? (Kozmetikus, wellness, stb) :) mert akinek 100.000 forintos fizetese van meg hitel meg sajat hazzal sem el aranyeletet, egyik ismerosom tapasztalatabol mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!