Kezdőoldal » Utazás » Európa » Csajos hétvége, fapados...

Csajos hétvége, fapados repülővel, akárhol Európában-Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szóval augusztusban elmennénk a barátnőmmel fapados járattal valamelyik európai (nagy)városba..(mindketten 21 évesek vagyunk.Nézegettük a wizzair,ryaniar,easyjet ajánlatait..

3-4 napra mennénk,tehát szállás is kéne, valami viszonylag olcsóbb...

Van valakinem ilyesmivel kapcsolatban tapasztalata?Melyik a legjobb fapados légitársaság?Úticélként sokmindent nézegettünk-->London,Köln,Einhoven,Göteborg stb.:)

Szóval nincs konkrét ötlet:D Szállást hol/hogyan érdemes keresni?

Tudjuk szeptemberben jobb lenne,valóban olcsóbbak az utak,de sajna akkor újra suli lesz..Jobb lenne nyáron megejteni a dolgot:D

Tippek?

Köszi előre is;)

2010. jún. 21. 08:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Milánó a divat fővárosa de állítólag egy napnál többet nem lehet ott eltölteni mert nem vmi szép. Ha összekötitek Torinóval akkro viszotn jó :)
2010. jún. 21. 11:10
 12/16 A kérdező kommentje:

igen Milánóra mi is gondoltunk, de mondjuk az elég drága lehet...:s

pl.shoppingolást tekintve:D

bár nem csak azért mennénk,de azért jó lenne egy kicsit vásárolgatni is:O

2010. jún. 21. 11:17
 13/16 anonim válasza:
100%
az a Cannes, Torinó, Bécs, Párizs javasló vagyok. Milánó csúnya, legalábbis amennyit én láttam belőle. Torinóban is vannak olyan üzletek, minden mi szem-szájnak ingere, ráadásul szerintem gyönyörű, engem nagyon lenyűgözött. és ha azt nézed busszal olyan 2 óra a tengerpart, meg Franciaország is.
2010. jún. 21. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
esetleg Athén?
2010. jún. 21. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Prága-nincs messze,gyönyörű,nem drága
2010. jún. 21. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Berlin
2010. jún. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!