Csajos hétvége, fapados repülővel, akárhol Európában-Mit ajánlotok?
Szóval augusztusban elmennénk a barátnőmmel fapados járattal valamelyik európai (nagy)városba..(mindketten 21 évesek vagyunk.Nézegettük a wizzair,ryaniar,easyjet ajánlatait..
3-4 napra mennénk,tehát szállás is kéne, valami viszonylag olcsóbb...
Van valakinem ilyesmivel kapcsolatban tapasztalata?Melyik a legjobb fapados légitársaság?Úticélként sokmindent nézegettünk-->London,Köln,Einhoven,Göteborg stb.:)
Szóval nincs konkrét ötlet:D Szállást hol/hogyan érdemes keresni?
Tudjuk szeptemberben jobb lenne,valóban olcsóbbak az utak,de sajna akkor újra suli lesz..Jobb lenne nyáron megejteni a dolgot:D
Tippek?
Köszi előre is;)
Szia!
Olcsón Rómában tudsz megszállni, a belvárosban az apácáknál.
Az egyik tud magyarul és esetleg ki is mennek kocsival értetek e reptérre.
Szia!Kétszer szerveztem csajos hétvégét. Egyszer Bécsbe, egyszer Amszterdamba. Bécsbe busszal mentünk (3óra-kibírható) ill. Amszterdamba fapadossal. Bécs nagyon hangulatos, órákat lehet mászkálni a sok sétáló utcán, Amszterdamban szintén sok a látnivaló (és nem a coffeshop-okra értem ezt.) Klasszul sikerült mindkettő.
Ezeken kívül többször szerveztem saját nyaralást is, így több szálláskereső oldalt is tudok ajánlani, amik népszerűek és soha semmi gond nem volt velük.
Ezek a:
[link] szállást itt találtam)
Ezek mind nagy szálláskereső oldalak, nem az az átverős fajta egyik sem.
Olaszországban használtam még ezt az oldalt
[link] bár ezt már egy nápolyi-sorrentoi nyaralásra.
A bécsi szállásunk kétszemélyes volt, de az aszterdami sokkal olcsóbban jött ki, úgy, hogy hat ágyas lány szobában foglaltunk, azt a 2-3 éjszakát simán ki lehet bírni.
Repjegyek kapcsán annyit tudok segíteni, hogy van egy olyan oldal a [link] ami minden járatot kidob, ami az általad megadott feltételeknek megfelel, mind fapados, mind normál járatokat, árakkal! Ezt is sokat használtam tájékozódásra.
Csajos hétvégére még jó lehet Milánó, a divat fővárosa, ide is megy fapados, bár szállás árakat nem tudok. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, remélem segít.
köszönöm a válaszokat!!!;)Mindenkinek jár a "zöld kéz":)
ha van még ötlet írjatok nyugodtan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!