Kezdőoldal » Utazás » Európa » Csajos hétvége, fapados...

Csajos hétvége, fapados repülővel, akárhol Európában-Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szóval augusztusban elmennénk a barátnőmmel fapados járattal valamelyik európai (nagy)városba..(mindketten 21 évesek vagyunk.Nézegettük a wizzair,ryaniar,easyjet ajánlatait..

3-4 napra mennénk,tehát szállás is kéne, valami viszonylag olcsóbb...

Van valakinem ilyesmivel kapcsolatban tapasztalata?Melyik a legjobb fapados légitársaság?Úticélként sokmindent nézegettünk-->London,Köln,Einhoven,Göteborg stb.:)

Szóval nincs konkrét ötlet:D Szállást hol/hogyan érdemes keresni?

Tudjuk szeptemberben jobb lenne,valóban olcsóbbak az utak,de sajna akkor újra suli lesz..Jobb lenne nyáron megejteni a dolgot:D

Tippek?

Köszi előre is;)

2010. jún. 21. 08:36
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*valakinek
2010. jún. 21. 08:36
 2/16 A kérdező kommentje:
amúgy minden fapadosról olvastunk jót is rosszat is:s
2010. jún. 21. 08:42
 3/16 A kérdező kommentje:
**Eindhoven
2010. jún. 21. 08:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Berlin vagy Madrid
2010. jún. 21. 08:44
 5/16 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Olcsón Rómában tudsz megszállni, a belvárosban az apácáknál.

Az egyik tud magyarul és esetleg ki is mennek kocsival értetek e reptérre.

2010. jún. 21. 09:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Kétszer szerveztem csajos hétvégét. Egyszer Bécsbe, egyszer Amszterdamba. Bécsbe busszal mentünk (3óra-kibírható) ill. Amszterdamba fapadossal. Bécs nagyon hangulatos, órákat lehet mászkálni a sok sétáló utcán, Amszterdamban szintén sok a látnivaló (és nem a coffeshop-okra értem ezt.) Klasszul sikerült mindkettő.

Ezeken kívül többször szerveztem saját nyaralást is, így több szálláskereső oldalt is tudok ajánlani, amik népszerűek és soha semmi gond nem volt velük.

Ezek a:

[link] szállást itt találtam)

[link]

[link]

Ezek mind nagy szálláskereső oldalak, nem az az átverős fajta egyik sem.

Olaszországban használtam még ezt az oldalt

[link] bár ezt már egy nápolyi-sorrentoi nyaralásra.

A bécsi szállásunk kétszemélyes volt, de az aszterdami sokkal olcsóbban jött ki, úgy, hogy hat ágyas lány szobában foglaltunk, azt a 2-3 éjszakát simán ki lehet bírni.

Repjegyek kapcsán annyit tudok segíteni, hogy van egy olyan oldal a [link] ami minden járatot kidob, ami az általad megadott feltételeknek megfelel, mind fapados, mind normál járatokat, árakkal! Ezt is sokat használtam tájékozódásra.

Csajos hétvégére még jó lehet Milánó, a divat fővárosa, ide is megy fapados, bár szállás árakat nem tudok. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, remélem segít.

2010. jún. 21. 09:43
 7/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!!!;)Mindenkinek jár a "zöld kéz":)

ha van még ötlet írjatok nyugodtan:D

2010. jún. 21. 09:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Utaztam wizzairrel is és easyjettel is ami a hátrányuk h elég lehetetlen időpontban indulnak, a wizzair volt h 4 órát késett, de minimum felet és az easyjet is mindig késve indult. Amúgy van az easyjetnek internet checkinge, ezzel sok időt megspórolhatsz, Genfben például annyi volt a dolgom h egy gépbe bepötyögöm a kódomat, nem volt sorban állás. Róma szép, Velence is, én ezekben voltam, és nem tudok oldalt adni de vannak ilyen sotelek, diákszállók ahol egyszerre sokanalszanak, sok idegen és filléres, bár akkor nem lenne külön szobátok.
2010. jún. 21. 10:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
youth hostelek bocsi
2010. jún. 21. 10:14
 10/16 anonim válasza:
100%
ó a wizz jó, és még olcsó is, én vagy Bécsbe vagy Torinóba vagy Párizsba vagy Cannes-ba mennék, leginkább Cannes, mondjuk lehet, hogy az kicsit drágább. Torinóba viszont repülővel nem tudtak eljutni (wizz-el nem,mással nem tudom), csak úgy, hogy Milánóban átszálltok vonatra, de az is nagyon jó, kalandos meg szép az egész. (: jó szórakozást!
2010. jún. 21. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!