Angliaban megtalálhat a családom? Hogyan?
A szüleim elváltak. Anyukám személyiségzavaros, skizofrén, az egész életemet megkeserítette. Elég befolyásos ember, ismerőse van a rendőrségen stb-n, ahonnan jogtalanul kiadnak neki adatokat rólam. Zaklat engem is és az ismerőseimet is. Ki akar sajátítani és minden ismerősömmel ellehetetleníti a kapcsolatomat, hogy rá legyek utalva, dolgozni, tanulni sem akar engedni. Mivel senki nem akar rendőrségre /birosagra járni mindenki inkább engem "iktat ki" az életéből.
Úgy döntöttem angliaba megyek dolgozni és tanulni.
A kérdésem az lenne hogy a külföldi adataim (címem, munkahelyem, telefonszámom, banki adataim) megjelennek e magyar rendszerben, illetve hogy meg tud e találni valahogyan?
Illetve, ha kinti (titkosított számról) felhívom nagymamamat, az ő bejövő híváslistája alapján be tudnak e mérni helyileg (nyilván ismerős segítségével, jogtalanul)?
(rendőrségre, kerestetni nem mehet, mert nagykorú vagyok és nem vagyunk közös háztartásban)
Negatív kommenteket nem kérek, köszönöm!
Ha akar akkor megtalál. Ugyanis a legtöbb munkahelyen kérik az erkölcsit, és ezt otthon Magyarországról tudod beszerezni.
Amúgy meg felnőtt ember vagy, anyád hiába talál meg, nem tud veled mit kezdeni. Ha zaklat akkor pereld be.
Sajnos túl "rafinalt". Vagyis inkább túl beteg. Ugy zaklat, hogy az nem mondható igazi zaklatásnak..
Az erkölcsi hogyan kapcsolódik hozzá?
Zaklatást lehet bizonyítani. Hiszen zaklatni csak
- személyesen
- telefonon
- levélben tud.
Ezeket meg lehet dokumentálni, vagy teljesen elzárni, hogy ne férjen hozzá.
Azért azt ne mond már, hogy egy beteg nő egy másik országban minimum 2000 km távolságból zaklatni tud.
Kérjék távol tartási végzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!