Kezdőoldal » Utazás » Európa » Izlandi utazás olcsón?

Izlandi utazás olcsón?

Figyelt kérdés

[link]

ilyenek vannak ha csak a szállodát keresem

[link]

ez a legolcsóbb ha csoportos amit találtam

esetleg valaki volt ott mennyibe került?

megakarom nézni a tájat stb nem a város érdekel

2018. júl. 4. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Izland és olcsó, nehéz kombináció. Airbnb olcsóbb, mint a hotel. Viszont ha utazgatni szeretnél, akkor autót kell bérelned, vagy kifizetni a túrákat, ami nem olcsó.
2018. júl. 4. 12:37
 2/9 D. Brasco ***** válasza:
92%
Izland bármilyen lehet csak olcsó nem!
2018. júl. 4. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Izland és az olcsó szó nem fér meg egy mondatban
2018. júl. 4. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Valóban nem olcsó, mi kb 1 hete jöttünk meg. Valóban, ahhoz, hogy láss sokat, utazni kell, bérelt autóval érdemes. Az odaúton mi úgy spóroltunk, hogy nem közvetlen járattal mentünk, hanem átszállással (ami egy 6 órás várakozással megtoldotta az utat, de feleannyiba került. Szállás tényleg nem olcsó, az átlagár egy 2 fős szobára 25 e/ éjszaka. Kaja is nagyon drága, nekünk egy bőrönd csak abból állt, amit vittünk, így nem sokat költöttünk. Így volt kettőnknek 8 napra kb. 800 e Ft (repjegy, szállás, autóbérlés, kaja)
2018. júl. 4. 17:13
 5/9 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy nem olcsó mert egyrészt messze van másrészt nagyon szép és nincs sok hely viszont inkább még várok vele lehet addig olaszba megyek az is szép meg kicsit olcsóbb de egyszer elmegyek izlandra mert a képeken keresztül is meseszép
2018. júl. 4. 17:17
 6/9 ZoltanAnglia ***** válasza:
0%
Hmm.nemtudom...nekem Izland kietlen pusztasag...vegtelen ridegseg.
2018. júl. 5. 13:49
 7/9 A kérdező kommentje:
az te vagy
2018. júl. 5. 14:40
 8/9 A kérdező kommentje:
nekem földöntúli szépség gelyzírekkel gleccserekkel hegyekkel olyan változatos helyekkel ami megéri a pénzt sok filmest megihletett
2018. júl. 5. 14:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Olcsó valóban nem lesz, de le lehet faragni a költségekből, csak kompromisszumokat kell kötni. Stoppolás, vadkemping.

[link]

2018. júl. 6. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!