Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Izlandi utazas - ruhazati...

Izlandi utazas - ruhazati dilemma?

Figyelt kérdés

Jovo het szerdan megyek Izlandra es nem tudom eldonteni, hogy:

- vigyek egy meleg, tura/sikabatot, ami ala eleg mondjuk egy pulcsi

- vigyek egy vitorlas kabatot, ami viszont vekonyabb, tehat ala retegesebben kell oltozni

A meleg kabat mellett az szol hogy nyilvan kenyelmesebb, de oszinten szolva a vitorlas kabatomban jobban bizok, hogy vizallo. Nem tudom hogy mennyire lesz valtozekony az idojaras ott a vulkanon.

Ha valaki aterzi es van tanacsa, azt megkoszonom.

2016. nov. 27. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
A turazos alapszabaly:tartsd magad melegen es szarazon!Ennek megfelelően öltözködj!Illetve izlandon nem árt ha az öltözéked ellen all a szelnek is!
2016. nov. 27. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:
27%

A Tripadvisor Iceland rovatában nagyobb eséllyel találsz releváns választ, mint itt.

De ha az itteni tinik és unatkozó kismamák válaszaira szeretnél hagyatkozni, lelked rajta...

Izlandon majd mindenképpen igyál egy Heinekent!

2016. nov. 27. 12:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak visszacsatolaskent, a meleg kabatos opcio mellett tettem le a voksomat, mint kiderult, rosszul. Hideg soha nem volt (nulla fok ala nem ment a homerseklet), kovetkezeskeppen sokszor beleizzadtam turazas kozben a kabatba, a durva esoknek viszont a vizlepergeto oltozet nem tudott ellenallni, es ketszer elegge ataztam. Tehat visszagondolva azt a vitorlas kabatot kellett volna vinni, abban nem lettem volna vizes. Na mindegy, legkozelebb mar okosabb leszek.
2016. dec. 6. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!