Melyik az az európai város, ahol a reptérről a legegyszerűbben lehet bejutni a városba?
Ahol én voltam:
Thesszaloniki sima városi busz, Szkopje egyszerű menetrendi reptéri busz kb 900 Ft, Lisszabon metró, Malaga, Krakkó gyorsvasút, Malagában végig a városon és a tengerparton,(vasutasoknak ingyenes),
Nekem is Malaga ugrott be.
Athén is nagyon egyszerű, de hosszú idő, vagy akar Helsinki ott gyakran járnak a vonatok
Igazabol Heathrow-al meg London is rajta lenne a listan, mert kimegy odaig a metro. Mas kerdes, hogy a fapadosok a repteri illetek miatt Gatwick-re vagy Lutonra mennek, ahonnan kicsit macerasabb bemenni.
Kicsit hasonlit ebbol a szempontbol Kuala Lumpurra (persze ez nem Europa), ahol a legtobb gep a KLIA1-2-re megy, pedig a Subangot gyakorlatilag korbenotte a varos. A szinten nem europai Saigon/Ho Chi Minh City talan meg inkabb korbenotte a repteret, ott a szallasunk a repterrol par perc setara volt.
Ha a legegyszerubbet ugy erted, hogy tavolsagra nem sok, akkor a kisebb varosok elonyben vannak. Pl. Dusseldorf, Eindhoven, egyebkent Dusseldorf eseten is lehetsz setatavra, de a belvarostol/latvanyossagoktol azert messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!