Németországban vagy Ausztriában élnétek szívesebben és miért?
Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 11:04
2/9 anonim válasza:
Ausztriában.
Tisztább, az emberek igényese4bbek, nincs annyi migráns, az osztrák kancellár lapátra teszi őket.
A hegyek, tavak, erdők gyönyörűek, az emberek kedvesek.
3/9 anonim válasza:
ausztria nagyon szép. németország tele van migránssal.
4/9 anonim válasza:
Abszolút szubjektív okok miatt Németországban, méghozzá északon, Hamburg környékén. Nekem ez az a vidék, amibe első látásra beleszerettem. Az, hogy élőben, konkrétan láthatja az ember ahogy egy város benne van a világ vérkeringésében, ahogy érkeznek az óriási hajók a világ legtávolabbi pontjairól, az elképesztő gazdagság a városban. Na meg persze a tengeri levegő és a halak. Nekem ezt az Alpok legszebb csúcsai sem tudják felülmúlni. Jelenleg egyébként Berlinben élek, ami szintén egy remek város, de teljesen más kategória, és itt nem tervezek hosszútávon maradni.
5/9 anonim válasza:
Svájcban élek, hááát egyik sem :D
Nyilván, ha most költöznék ki, akkor Ausztriát mondanám, de igazából nekem mind a három ország a szívem csücske, mert imádok túrázni és itt aztán bőven vagy szép hely :)
7/9 anonim válasza:
Ausztria. Azt mondanam, hogy attol függ, hogy a ket orszagon bellül hol, de szamomra Nemetorszagban alig van hely, ami felveszi a versenyt. Ott is vannak persze csodaszep tajak, varosok, kedves emberek, de nem tartom veletlennek, hogy Ausztriaban a legtöbb betelepülö nemet nemzetisegü (csak az nem annyira feltünö a legtöbb turista szamara). Altalanossagban pedig vidamabbnak, humorosabbnak es ugy altalaban boldogabbnak tünnek az osztrakok.
8/9 anonim válasza:
Azt hallottam, Ausztria sokkal nyugisabb.
9/9 anonim válasza:
Èltem Nèmetorszàgban 2 èvet most Ausztriàban èlek. Nekem Nèmetorszàg jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!