Ki hová utazna szívesebben és miért?
Szia!
Szerintem, ha teheted làtogass el mindkèt vàrosba, èrdemes. Nekem talàn Prága picit jobban tetszett, Linz tùlzsùfoltnak tűnt, bàr mindkettő nagyvàros, de mègis èn Pràgàban szìvesebben sètàlgattam, nèzelődtem, fènykèpeztem... Rengeteg a làtnivalò.
Velencèben is voltam màr, imàdtam. Nem tudom mièrt lenne ciki. Ez elèg nagykèpűen hangzik ès ilyet nem mondanèk soha, mert sajnos sok embernek nem adatik meg, hogy utazzon ès ilyen helyekre eljusson, èn szerencsèsnek èrzem magam, hogy volt/van lehetősègem megismerni màs orszàgokat. Vannak akiknek az àlmuk vàlna valòra, ha az èletben egyszer làthatnàk Pràgàt vagy Velencèt vagy bàrmi màst. Meglepődtem az előző hozzàszòlàsokon.
Linzben nem jártam, de Prágában és Velencében többször is. egyik sem ciki. az tény, hogy a turistatömeg az sokat elvesz az élményből, de voltam már mindkettőben nyári hónapokon kívül, nem szezonban. ezenkívül szeretek hajnalban bejárni egy-egy várost. na, úgy mindkettő elbűvölő.
Prágát a kocsmái miatt kifejezetten ajánlom, nagyon hangulatosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!