Melyik a jobb tengerpart, melyikre mennétek szívesebben! Montenegrói, Bolgár, Román, Horvát, Olasz, Spanyol, Görög, Török, Ciprusi?
A román hogy jutott eszedbe?
Oda csak azok mennek, akik ott laknak.
Ha fizetnének se mennék a sok román közé...
A fekete tenger egy retek....igy aznottani orszagok szamomra alapbol kilőve,tehat:romania bulgaria!
A törököknél csak Side-ben jartam.....abszilut nem érintett meg!
A görög partok messze földön hiresek...nem veletlenul!
A horvatokrol is elmodnhato ugyanez!
Montenegrol allitolag csodas,sajnos meg a sajat szememmel nem lattam!
Olasz-spanyol:megint csak messze foldon hires!
Mondjuk nem ártana tudni hogy nalad mit jelent ez a melyik jobb.....megis miben???
Én szeretek búvárkodni, úgyhogy a sziklás partokat preferálom inkább.
Szerintem mindenhol lehet jó helyeket találni. A felsorolt országok közül a román és a bolgár tengerparton még nem jártam. A többi országban mind sikerült jó helyeket találni, ahol jól éreztük magunkat.
Én nagyon szeretem Görögországot, jó azért nem Paralia vagy az egyéb magyar turisták körében felkapott helyeket, inkább a szigeteket, úgyhogy én azt választanám.
Szerintem nincs baj a Fekete-tengerrel, bar engem pont ott csipett meg egy meduza :) viszont tetszett, hogy kevesbe sós, nem kellemetlen fürdőzes utan egyaltalan.
Szozopolt tudnám ajanlani a bolgároknál.
Mi idén voltunk olasz országban, kempingben és nagyon jó volt. Persze lehetett volna szállodába is menni. Caorleban voltunk, a pra delle torri kempingben. A tengerpart nagyon szép tiszta volt, nem voltak benne növények. Egy egész nagy strand is volt a kempingben. jövőre is ide fogunk menni.
voltam már sok helyen amit írtál, de nekem Olaszország tetszett a legjobban.Még az említeném meg, hogy Görögországban nagyon finom volta narancs xd
Horvatország, Ciprus.
Török részen voltam Ciprusban, tökéletes volt. Fehér homokos part, azur tenger...tipikus török turista helyre biztos nem mennék, nem fogtak meg a tengerpartok képei, de egy olyan part amit nem ettem még meg a turistak az jó lehet. Ha mennék arra akkor max Bodrum vagy Izmir környéki part.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!