Vagy az új kocsival menjél párizsba!
Egyebkent nem nagyon ertem a kerdest tekintve,hogy a legolcsobb új auto is bőven 2 millio forint,ennyiből én meg kb 2 év párizst ki tudok hozni.....ha csak nem a hiltonba akarsz megszállni meg a legdragabb etteremben a legjobb bort iszogatni!
Szerintem a kocsi az továbbtartó élményt ad. Párizsba meg bármikor el tudsz még menni, akár az új kocsiddal is :)
De az autó évekig szolgál, Párizst meg le lehet zavarni 1 hét alatt...
Kérdésed alapján azt gyanítom, nincs kiforrott értékrended. Ilyen esetben lehet, egy harmadik út is járható lenne.
Hidd el, ha beiratkozol valami okj-s tanfolyamra a pénzből, az ott eltöltött heti 1 humán óra is hihetetlen módon tudja formálni a személyiségedet.
"L/20
Nyáron szeretnék menni Párizsba városlátogatás..maximum 600-700€ ót szánnák rá..."
Avagy ennyiért akarsz kocsit venni??!
Álmodozzál csak tovább...
Anyagi kondícióidat ismerve, legjobb lesz, ha itthon maradsz, tovább nézegeted az ablakból (ingyen) az új kocsikat és ha annyira odavagy, akkor vacsira veszel 15 deka párizsit.
Megoldható? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!