Lenne lehetőségem egy 8 napos utazásra Londonba és Párizsba, de nem tudom, hogy el menjek e vagy sem. A mostani hírek miatt Szerintetek? Illetve megéri e?
Figyelt kérdés
A mostani hírek alatt azt értem, hogy ott is rabolják el az embereket s lefejezik őket. NEKEM MONDTÁK, szóval az információ lehet, hogy pontatlan. Nem utálkozó válaszokat szeretnék, hanem segítsèget2014. nov. 3. 15:32
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan menj szerintem, ne aggódj a marhaságokon.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. nov. 3. 15:48
3/5 Quasar07 válasza:
Szia! Szerintem felesleges az aggodalmad ez is olyasmi mint félni az ebolától mondjuk..
Nem lesz semmi baj, biztos jó lesz.
Egyébként én is most készülök egy 10 napos utazásra Brüsszel-London-Párizs, és nekem is mondtak ilyeneket, de emiatt nem fogom lemondani..
4/5 anonim válasza:
Nehogy elhidd ezeket a rémhíreket! Londonban élek és nincs semmi gond. Sem emberrablások, sem lefejezések nem történnek.
5/5 A kérdező kommentje:
2. Kommentelő: nekünk is az lenne az uti cél. De nem most majd kb. Júliusban
3. Kommentelő: Köszönöm a válaszod, lehetne pár kérdésem feléd a Londoni életről? Priváltban
2014. nov. 4. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!