Kezdőoldal » Utazás » Európa » Voltál már Aupair Svájcban?

Voltál már Aupair Svájcban?

Figyelt kérdés
Milyen cég által jutottál ki? Mesélsz róla?
2018. máj. 11. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. máj. 11. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem.
2018. máj. 11. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Svájcban még nem, de... máshol sem.
2018. máj. 12. 01:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Aupair oldalon keresztül.

Svájci család, már iskolás gyerek - ergo beszélni is lehetett vele, mert tudott németül, nem úgy, mint egy kicsi.

Krankenkassét állták (ez alap), bejelentett melóhely, szerződés, hétvége szabad.

Főzés ebédre, meg a gyerek is az én feladatom volt (délben jönnek haza a suliból), délután szakkörre vinni, foglalkozni vele.

A B2-es Hochdeutsch elvárás (némely családoknál francia vagy olasz, ritkábban angol), mert svájciul úgysem fogsz tudni beszélni vele - kivéve Ticino és a francia kantonok.

Ez volt x éve, most a párommal itt élek kinn, ő IT-s, én meg állatokra vigyázok. :)

2018. máj. 12. 07:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Voltam, egyetem előtti évben. Aupairworld.com-on találtam családokat, 2-nél voltam, mindkettőnél 3 hónapot. Az egyiktől megszöktem, mert nem tartották magukat a szerződéshez, a másiknál szintén annyira próbáltak kihasználni, amennyire csak volt bőr a képükön. Egyik unokatesóm Spanyolban volt aupair, ott elfelejtették mondani, mielőtt kiment, hogy egyedül lesz 2 hónapig a gyerekekkel, mert anyuka külföldön, apuka dolgozik.

Szóval én soha többet nem lennék aupair, a gyerekeket szerettem, meg nagyon sokat fejlődött a nyelvtudásom is, az országot is bejártam, de nagyon ritka, hogy tisztességes, jó családot fogsz ki, aki nem cselédnek néz.

22L

2018. máj. 12. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!