Svájcban elfogadják az eurót?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 11. 15:00
1/7 anonim válasza:
Svájcban frank a fizetőeszköz. Eurót kb.úgy fogadnak el, mint Magyarországon
2/7 anonim válasza:
? :D
Nem, még annyira sem, mint otthon, mivel Mo EU-tag, Svájc nem.
Ha jössz, váltanod kell frankot, euróval sehol nem fizethetsz - de az automatákból vehetsz ki eurót is, ha kell, csak épp itt-tartózkodásod alatt tök felesleges.
3/7 anonim válasza:
Második vagyok, boltban el, de macerásabb, mintha frankkal fizetnél.
Előre meg kell mondani, úgy számolják, majd külön minden bankót ellenőriznek, nem hamisítvány-e.
Sokkal egyszerűbb a chf.
4/7 anonim válasza:
Németországban lakok közvetlenül a svájci határ mellett, tapasztalaból tudom, hogy lehet Euróval fizetni, csak nem éri meg ugyanis az Euró erősebb, mint a Frank és a legtöbb helyen úgy számolják, hogy 1 Euró = 1 Frank
Visszajárót is Frankban adnak. Nekik megéri, neked nem..főleg ha az ottani árakat nézed :D
5/7 anonim válasza:
Utolsonak van igaza= boltban PAPIR eurot elfogadnak, vissza frankban adnak. En is nemet/osztrak hatar mellett elek, de a francia reszen ugyanezt tapasztaltam.
6/7 anonim válasza:
Egyébként Svájcban pénzváltónál Eurót megéri váltani? Magyarországon nem, mert dupla váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!