Kezdőoldal » Utazás » Európa » Első skandináviai utam:...

Első skandináviai utam: Koppenhága vagy Stockholm legyen?

Figyelt kérdés
Mindkét város nagyon tetszik képek alapján: Stockholm hűvös eleganciája és Koppenhága színes kavalkádja is nagyon megfogott, így nehezen tudnék választani a két hely közül. Egy a biztos: Skandinávia már régóta nagy álmom. Jelenleg sajnos nincs lehetőségem elmenni mindkét helyre, választanom kellene.
2018. máj. 4. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Nekem Koppenhága jobban tetszik és onnan simán átlehet utazni Svédországba.
2018. máj. 4. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jobban tetszett Koppenhága, viszont Stockholmban szerintem inkább érezhető a skandináv hangulat, ha ez az ami érdekel.
2018. máj. 4. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, mikor Koppenhágában voltam, akkor 30 fok felett volt és majd megsültem, talán emiatt nem jött át a tipikus Skandináv érzés.
2018. máj. 4. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Csak Koppenhágában voltam, de imádban! Gyönyörű város de készülj fel, hogy baromi drága!
2018. máj. 4. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én Stockholmban jártam, nagyon tetszett. Borzasztó drága, cserébe viszonylag olcsó repülőjegyet lehet kifogni.
2018. máj. 4. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Koppenhága sem olcsóbb. Nekem egyébként jobban tetszett.
2018. máj. 5. 03:39
 7/7 anonim válasza:
27%
Szerintem Koppenhága jobb uticél , sokkal színesebb , és sokkal biztonságosabb ( úgy unblock dánia is biztonságosabb mint svédország ) , ha Dániába betérsz egy két nagy áruház láncba ( kicsit drágábbak mint a kicsik , viszont cserébe a választék is nagyobb , sokkal ) akkor akár Izlandi vagy Ferőeri termékekkel is találkozhatsz :) . Koppenhágába akár busszal is ki mehetsz , sokkal érdekesebb amikor töb száz kilómétert megy a busz , át sok országon , és Dánia legnaggyán , az ablakon kinézve a dán tájat is látod , közelebbről . Svédországba meg inkbább repülővel lehet ki menni , de fönntről nem látsz valami sokat a tájból és a városokból :) . Ajánlom Koppenhágát
2019. febr. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!