Hogy szoktatok külföldi nyaralást szervezni magatoknak?
Pl. most nyáron nagyon szívesen kiutaznék a nagymamámmal Rómába, de fogalmam sincs hogy kezdjek neki a megszervezésének. :(
Ha ti külföldre szerveztek utazást, hogy csináljátok? Utazási iroda? Internet? Azon belül hol?
Köszi a segítséget!
Jegyfoglalás, helyi közlekedés megtervezése, szállásfoglalás, programtervezés. Az utóbbi kettőhöz Tripadvisor és hasonló oldalak használata nagyon hasznos tud lenni...
Ha ez sci-fi kategória, akkor inkább utazási irodával menjetek. Annak is van létjogosultsága.
Csakis egyénileg.
1. Cél: Róma
2, Út: neten: repülőjáratok figyelése, a legjobb ajánlat kifizetése
3. szállás: booking.com: Ha már tudom a pontos dátumot akkor onnantól nézem a szállásokat.
4.információ gyűjtés: neten utána olvasok az adott hely( Róma) helyzetének, árainak, látványosságainak. Az infók alapján kalkulálok a kint töltött idők napi költségeiről. Így nagyjából tudom mennyi költőpénzre van szükségem.
5. Utas biztosítás kötés
Repülő: skyscanner.hu
Szállás: booking.com, ha sokan megyünk akkor egy teljes lakás az airbnb.hu-n
Helyi közlekedés: maps.google.com
Programok: Google Trips, tripadvisor.com
Mindig egyénileg szervezünk, tedd azt te is. Szállást is, repjegyet is kapsz a neten.
Használd a fapados oldalakat.
Nekünk például a hazaút tuti, és 7 hónapja megvéve 3000 forintért, az odaút még mindig drága, azt majd akor vesszük, ha olcsó lesz.
1. Repjegyfoglalás. Ehhez a Skyscanner-t tudom ajánlani.
2. Szállásfoglalás. Booking.com
3. Programok megszervezése. Tripadvisor, illetve én be szoktam írni Google-ba, hogy "what to do in Rome", és kiad random utazós blogokat, ezek hasznosak tudnak lenni.
4. Ne felejtsetek el jegyeket venni a helyi tömegközlekedésre. Nekem eleinte ez volt az, amit mindig elfelejtettem belekalkulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!