Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan oldjátok meg az 1...

Hogyan oldjátok meg az 1 napos európai repülős utakat vidékről?

Figyelt kérdés

Sok olcsó repülőjegy van a környező országok nagyvárosaiba, viszont az egynapos utazásokkal pl. az a gond, hogy korán reggel indulnak, autóval nagyjából 3-4 óra körül el kéne indulnunk itthonról, ami azért sem egyszerű, mert nincs autónk, sofőrt kellene szerezni. Budapesten ezért kivenni szobát pedig nem éri meg, a hazaúttal is ez a helyzet, mert késő este ér vissza a gép. Megint nem megoldott a Bp-otthon közti közlekedés. Valami tipp? Ezt ki hogyan szokta megoldani?

És ez sajnos nem csak az egynapos utakkal gond hanem alapvetően mindenhogy gondot okoz eljutni a reptérre. Egy Budapest-Milánó repülőjegy néha olcsóbb, mint egy Fejér megyei faluból eljutni a repülőtérre pedig nincs 100 km.

2018. márc. 25. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Megéri vagy sem, Vecsésen szoktunk megszállni, majd taxi a reptérre.

Másik megoldás lehet: nálunk van ilyen, lehet, hogy a ti megyétekben is [link]

2018. márc. 25. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én megszállok Pesten. De te felőlem szunyálhatsz a reptéren is, az ingyen van, és pont annyire lesz kényelmes is.
2018. márc. 25. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Túl kényelmesek vagyunk az ilyesmihez. Minimum egy hosszú hétvége. Airbnb és társassival szállást is lehet találni olcsón, persze így kicsit drágább, de amúgy meg nem tudnám élvezni azt hogy pár órát ott vagyunk 8-10 órát meg vergődünk az utazással kialvatlanul kapkodva stb.
2018. márc. 25. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Sehogy. Szemely szerint en nem tudok elkepzelni olyan repterrel rendelkezo varost Europaban, melyet meglatogatni eleg lenne 6-10 ora. Egy repterre eljutni videkrol pedig altalaban dragabb, mint egy idoben lefoglalt szezonon kivuli fapados repjegy ara feladott poggyasz nelkul.
2018. márc. 25. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyszer volt amikor rokonnál alutam pesten, masnap reggel pedig mentem ki a repterre. Az is megoldas lett volna ha valaki hajnalban autoval felvisz de akkor nem tudok sokat aludni es hosszu volt a repulout.

Volt amikor a felesegemet vittem a repuloterre autoval ugy hogy hajnalban indultunk hogy a reggeli jaratot elerje de akkor hirtelen mas megoldas nem volt.

Mikor egyutt utaztunk akkor nem volt rokon pesten mert addigra elkoltozott ugyhogy szallas bereltem az elozo napra, fizettem kettonkre kb 15.000 forintot es tomegkozlekedessel kimentunk reggel a repterre.

Nem akartam kockaztatni, ezert nem kertem meg senkit se hogy vigyen fel minket hajnalban mert barmi elofordulhat, baleset miatti utlezaras, defekt, kocsi lerobbanhat. Ha ilyen tortenik akkor lekeshettuk volna a gepet ami nagy bukta lett volna mert parszaz ezer forintrol volt szo.

A legolcsobb megoldas ha nincs kocsi hogy felbuszozol elozo este az utolso jarattal es kimesz a repterre majd ott eltoltessz egy ejszakat.

Nem sokat voltam repteren de gondolom vannak akik igy csinaljak ugyhogy nem lennel egyedul.

2018. márc. 26. 00:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi Első, ilyesmire gondoltam. Utána nézek.

Az ottalvás kizárva, bár láttam,hogy sokan így csinálják:) hát akkor a legjobb és legolcsóbb megoldás, ha megkérünk valakit,hogy vigyen el és nem hajnali/éjjeli járatokkal utazunk, hanem olyannal ami napközben indul/érkezik, így 1-2 napot ott töltünk... csak sajnos ehhez nagyon kevés a szabadságunk.

2018. márc. 26. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
marad a transzfer vagy az ismerős. én inkább ott maradok a reptéren éjszakára.
2018. márc. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!