Hogy oldjátok meg ilyen napos időben, hogy ne süssöm a babakocsiban a baba szemébe a nap? Főleg fekvő babákra gondolok.
ötletet nem tudok adni, mert én forgatom a kart minden kanyarban:-) pelustáska alul a kosarában van, úgyhogy végülis csak egy kattintás a mi kocsinkon. irányítani nehezebb, az biztos, de különben ordít mint a sakál, szóval muszáj így csinálnom:-)
7 hós a baba, nálunk hamarosan sportkocsira váltunk, annál jobban félek ettől a dologtól:-( abban már ücsörögni fog, nem feküdni, szerintem még rosszabb lesz a helyzet.
Szia!
Én esernyőt használok. Nekünk mindenhol azt mondták, hogy erre a babakocsira nem lehet esernyőt szerelni. Aztán egy bizományiban az eladónak ugyanolyan babakocsija volt, mint nekünk, és ő mondta, hogy minden babakocsira lehet esernyőt szerelni, csak nem mindegy milyen az esernyő.
Sikerült olyan esernyőt vennünk, ami többféle módon felszerelhető. Az a kis fogazott része többféle módon állítható, plusz még van a felfogatási részénél többféle lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!