Mallorcán milyen az élet? Mennyire nehéz egy életet elkezdeni ott?
Jelenleg Angliában élünk a párommal de nagyon utálunk itt élni. Kipróbálnánk valami mást. Mallorcára gondoltunk, de elég kevés infót találtam eddig.
Tudnátok segíteni?
Milyen első kötelező lépések vannak amiket el kell intézni pl a munkavállaláshoz, lakásbérléshez?
Mennyire kell tudni spanyolul?
Milyen munkalehetőségek vannak?
Gondolom a hoteltakarítás az jelen van az év minden napján. De férfinak milyen munkalehetőségek vannak? :)
Milyen hasznos tanácsokat tudnátok mondani? :)
Kedves utolso, fogalmam sincs milyen 5 csillagos szalloda volt az ahol csotanyok voltak. Mallorcan voltam 2 csillagosban, semmifelr csotany vagy barmi "allat" nem volt se a szobaban se mashol.
Egyebkent meg 9 eve elek az orszagban (nem Mallorca), es igazabol a csotanyok legtobb esetben a regi epitesu es nagyon zsufolt varosok kozpontjaban levo lakasokban fordulhatnak elo tapasztalatom szerint. Ahol mi lakunk (nagyvaros kulkerulete) egy csotany sincs. Ugyhogy ne altalanositsunk!
Az orszag belsejeben elek, 400 km-re a tengertol. Csotanyok az itteni zsufolt varoskozpontokban is megtalalhatoak mint irtam. Nem kell hozza tenger.
Mellesleg attol hogy egy anonim oldalon megemlitesz egu konkret hotelt, semmifele per nem fenyeget :D de mindegy is, nem is kertem hogy nevezd meg.
En irtam az elso valaszt is a Facebook csoportokat, mert tudom hogy van tobb tagjuk akik Mallorcan elnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!