Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazott már valaki külföldre...

Utazott már valaki külföldre busszal? Vagy esetleg külföldről haza busszal?

Figyelt kérdés
Németországból most először busszal szeretnék haza utazni. Van valakinek tapasztalata e téren? Kb hányszor szoktak a buszok megállni “pihenőt” tartani? Mennyire kényelmes. Mire érdemes oda figyelni, stb. Mindenre kíváncsi vagyok a távolsági buszozással kapcsolatban.

2018. márc. 22. 19:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
Én szoktam hangoztatni: a busz arra való, hogy kivigyen a vasútállomásra vagy a reptérre. 2-3 óránál többet ülni egy szűk helyre beszorítva akkor is fárasztó, ha időnként megálltok pihenőt tartani. Ráadásul a vonatok tipikusan kissé magasabb árai már pont elég jó szűrőt jelentenek ahhoz, hogy kicsit szelektáltabb legyen az utazóközönség.
2018. márc. 22. 20:58
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
Érdemes előtte keveset enni , és közben sem , télen ez kemény mert kell a kalória . A veszteglés lassú haladás ki tudja milyen késést eredményez és a salak visszatartás undorító ...
2018. márc. 22. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Én sokszor utaztam egy telebusszal Németországba és vissza. Háztól házig vitt. Négyszer álltunk meg félórára pihenni. A busz 8 személyes volt.
2018. márc. 22. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Én régebben sokat mentem busszal Olaszországba, éjszakai menetrendszerinti járattal,kb 3-4 óránként megálltunk félórás pihenőre.

Persze voltak apró kellemetlenségek, de kibirható (8 óra volt az össz út pihenőkkel).

2018. márc. 23. 11:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Aki lepontozta a 11-est, álljon már elő a farbával, hogy mégis miben nem ért egyet? Könnyű ám a piros kezet ész nélkül nyomogatni. Óvoda...
2018. márc. 23. 11:39
 16/17 ZoltanAnglia ***** válasza:
Legtavolabbra Iranba, es sok evvel ezelott Sziriabol haza.
2018. máj. 8. 21:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Mit csináltál azokon a helyeken ha kérdezhetem?!
2018. máj. 9. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!