Akik jártak már Szlovákiában síelni, azok tudnának segíteni?
Hétvégén tervezünk a Chopok Jasna sítrepre utazni. Van bármilyen tapasztalatotok, hogy arrafelé havazás esetén mennyire járhatóak az utak?
Előre is köszönök minden hasznos választ!
Nem ütköztem meg akadalyokba.
Nem hiba elteni holancot, de meg sosem volt ra szüksegem.
Nekünk viszont kellett hólánc, de azzal jól járható vilt az ut. Másnapra már takarítva is volt.
Nem volt gondunk pedig a kisautóval (Toyota Yaris) voltunk.
15 évig jártam oda síelni, és most megyek megint 2 hét múlva kedden 4 napra.
Feljutàssal soha nem volt gond, de téli gumi alap, meg esetleg hólànc, na és nem kell száguldozni sem.
Ha pályaszállàson fogtok lakni, akkor ugye csak az első fel-meg lejutáshoz kell a kocsi, máshoz nem. Mi általában ezt az opciót vàlasztottuk mindig, így minket felengedtek a hotelig.
Egyszer laktunk úgy, hogy Liptószentmiklóson béreltünk szállàst, és onnan mentünk felfelé naponta, namost akkor pl hétvégén reggel 8-9 után már csak az első parkolóig engedtèk fel az autókat - a hotelekbe menők kivételével - (talàn a Lùcky-ig, onnan nem), és onnantól ingyenes síbusz. (3 nagyobb megállóval : Zahradky, Biela Put és az utolsó, ahol a Grand Hotel van, a kabinos aljàban, ott fordult a busz.)
Azóta lehet, megy tovább a déli oldal felè, de erre nem emlékszem, mert akkor még nem volt összekötve a kettő, amikor így mentünk.
Most a Tri Studnickyba megyünk, ezt a hotelt még nem próbàltam, de innen is van ingyenes síbusz a Lúcky-ig, szerintem azzal fogunk felmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!