Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek London tényleg...

Szerintetek London tényleg szebb, mint Róma?

Figyelt kérdés
Láttam egy kérdést és ennek kapcsán jutott eszembe. :D
2010. jún. 5. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet,Rómában voltam,de Londonban még nem.Fotókról London se csúnya város:)
2010. jún. 5. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Londonban van maximum 3-4 óra séta amit érdemes megnézni.Ezeket szinte minden képeslapon ott találod.De ennyi.London többi része koszos,büdös,zsúfolt..Csak a belváros része szép.Rómában sokkal több látnivaló van,és sokkal szebb szerintem.(nem beszélve arról,hogy olcsóbb is)
2010. jún. 5. 20:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltam mindkét városban. Én szerelmes vagyok Londonba, meg úgy egyáltalán, Angliába, ezért nekem London szebb. De ne higgy nekem :) Úgyis mindenki maga dönti el, hogy mit talál szebbnek. Róma is nagyon szép, csak én Londonban jobban érzem magam, nekem az tetszik jobban.
2010. jún. 5. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Rómában még nem jártam, de Londont elég jól ismerem, lévén itt élek. Szeretem és szeretek itt élni, de esztétikailag... hááát, szerintem hagy kívánni valót maga után. Vannak érdekes részek, érdekes utcák, érdekes házak, de az összhatás szerintem borzalmas. :)
2010. jún. 6. 00:00
 5/11 anonim ***** válasza:
én is voltam egy ideig Londonban, nekem tetszett, igaz vannak lepusztult részek ott is, de melyik városban nem? Igaz, Rómában még nem voltam, de engem mindig is az angol stílusú városok vonzottak.
2010. jún. 6. 10:31
 6/11 anonim ***** válasza:

3-4 óra??? Én fél évig minden szombatom a British Museum-ban töltöttem és sose néztem meg ugyanazt kétszer...

Én nagyon szerettem ott élni, majd nem olyan jó volt, mint itthon.

2010. jún. 6. 18:21
 7/11 anonim ***** válasza:

tegnap 20:00 vagyok..

Igaz a múzeumokat nem vettem figyelembe,mert akkor Rómában is heteket/hónapokat lehetne eltölteni a múzeumok látogatásával.Én is többször voltam a British múzeumba,és még fogok menni hisz még én sem tudtam végig nézni.Vizont nem mindenki szereti a szabadságát múzeumokban tölteni,inkább az épületeket,külső területeket néznek szívesebben..Ezért is írtam,hogy a belvárosban ha végig nézik amit szinte minden turista megnéz nincs több páróránál,de ennyi..Én voltam Rómában is,és mivel Angliában élek így egy picike összehasonlítási alapom van..Rómában sokkal barátságosabbak az emberek,sokkal érdekesebb látnivalók vannak,talán Rómában többet tud az ember megnézni..London nekem zsúfolt és büdös.(igaz melyik nagyváros nem az???)

2010. jún. 6. 18:39
 8/11 anonim válasza:
100%
Nekem Róma.
2010. jún. 6. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:

A múzeumos vagyok.

Én Oxfordban éltem, oda jártam egyetemre, de gyakran jártam be Londonba, minden szombaton, de nem egyszer vasárnap is, szóval én inkább gyakori vendég voltam ott, így más szemszögből látom a dolgokat, mint egy ott lakó.

2010. jún. 6. 23:43
 10/11 anonim ***** válasza:

tegnap 18:39 vagyok..

Mivel én sem Londonban élek (Oxfordtól 50 km-re lakom)így én is csak vendégként jártam és járok Londonban.Az is elképzelhető,hogy voltunk egy hétvégén is ugyanabban a teremben.( milyen kicsi a világ mi?)Egyébként a kedvenc termem a állatvilág volt,ahol a rengetegtengeri élőlényt lehetett látni.(láttad a kitömött ördögráját?Órákat tudtam ott eltölteni)

2010. jún. 7. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!