Angliában élők válaszonátok pár kérdésemre?
Figyelt kérdés
Lehet butaságot kérdezek de tanácstalan vagyok.Itthon vagyok gyeden a kisfiammal,munkahelyről jöttem el szülni vagyis munkaviszonyban vagyok.Kiköltözünk nyáron Angliába és hamarosan majd ott szeretnék dolgozni.Már most mondjam fel a munkaviszonyt vagy várjak mig el nem kezdek kint dolgozni?2010. jún. 5. 16:07
11/11 anonim válasza:
szia
eddig 2szer volt beteg, de a gyógyszerekért nem kellett fizetnem, mármint amit a doki ir fel, a fogamzásgátló is ingyenes. Lányom van.
A tápszer 9 font (milupa)
Babakaja van hipp meg heinz is. A 200 gos akcioba 8 van 4.5 fontért egyébként olyan 60 peni 1 db. Babaviz nincs. Nem hiszem hogy drágább lenne mint otthon, sőt szerintem olcsobb is, januárba voltam otthon, hát vannak otthon árak. Ne aggódj el lehet itt kinn is boldogulni. Orvos mondjuk nem sok van, én itt kinn szültem, szal szembesültem vele, de tuléltem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!