Kezdőoldal » Utazás » Európa » Wizz Air-el utazók segítségét...

Wizz Air-el utazók segítségét kérem!?

Figyelt kérdés

Tudni szeretném, hogy a leadott pogyászban mit szabad és mit nem tenni!

Tudom az oldalon fent van minden, viszont ott az van, hogy a leadottban sem lehet folyadék ez igaz???

Nekem azt mondták akik már utaztak ezzel, hogy bármit lehet vini csak azért van az írva, hogy nem szabad csak mert nem vállalnak felelőséget értük, ha ki folyik pl. tehát elvileg bármit vihetsz!( mielőtt nagyon kedves jó szándékú emberkék válaszolnának, a bármi alatt reális normális dolgokat értek nem, bomba, fegyver:D)

Illetve bármilyen infót szívesen fogadok! Nem repülte még soha:S

Nagyon köszönöm mindenkinek!:)

2010. jún. 4. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:

"Amennyiben az utas poggyásza mégis tartalmazza a felsorolt tárgyak valamelyikét, a Wizz Air azok elveszítéséért, megsemmisüléséért, késedelméért vagy károsodásáért nem vállal felelősséget."

A lista alatt találod ezt a szöveget is. Vagyis felőlük vihetsz a listán szereplő dolgok közül bármit, viszont nem reklamálhatsz, ha a borosüveg szilánkokban, a benne lévő bor pedig tócsákban áll a táskádban. Ha azt írnák, hogy lehet vinni folyadékot, akkor felelősséget kellene vállalniuk azért, hogy az épségben megérkezzen, és ezt nem akarják. De el nem veszik tőled, ha mégis van nálad. Mi szinte mindig viszünk/hozunk valamit ajándékba (italt, olívaolajat stb.) A lényeg, hogy jól csomagold be, ha lehet, több réteg nylonzacskót tegyél rá, hogy ha kifolyna, ne legyen tele vele mindened.

Ugyanez vonatkozik az értéktárgyakra, dokumentumokra, gyógyszerekre is. Feladhatod poggyászban, viszont nem reklamálhatsz, ha a érkezéskor nem találod. Nekem még sosem volt rossz tapasztalatom, de időnként keringenek olyan hírek, hogy vannak a légitársaságnál enyves kezű rakodómunkások.

2010. jún. 4. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Elírtam, nem a légitársaságnál vannak az enyveskezűek, hanem a repülőtéri alkalmazottak között.
2010. jún. 4. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
A leadott csomagba bármennyi folyadékot tehetsz, de amit felviszel a repülőre, abba max 100 ml-t. pontosabban üvegenként 100 mlt, szóval, ha van nálad 3 100 ml-es üveg, az se baj.
2010. jún. 4. 20:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor ezt nem olvastam:)

Nagyon szépen köszönöm!

A kg határról tudsz valamit?

A kézi tudom 10 kg max, a leadott? volt alki 15 kg mondot volt aki 32!

Még egyszer nagyon köszönöm!

Illetve írhattok bármit, minden infót szívesen fogadok!:)

2010. jún. 4. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Az alap csomagdíjért 15 kg-ot vihetsz fel, de a poggyászod túlsúlyfizetéssel sem haladhatja meg a 32 kg-ot.
2010. jún. 4. 20:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Tehát akkor a 4200ft csak 15 kg-ra szól?:o

kÖSZIKE EGYÉBKÉNT!

2010. jún. 4. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Ennyire megemelték???!!! Én márciusban még 3000Ft-ot fizettem érte.

Igen, ennyiért 15kg-ot vihetsz.

2010. jún. 4. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!