Holnap utazunk repülővel - Lufthansa. Lufthansaval utazók segítségét kérném! Előre megszabott helyre kell ülni? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ahogy már leírtam holnap utazunk, az utazási irodában nem kérdezték, hogy hova szeretnénk ülni. A lufthansánál az economy osztályon előre megszabott helyre kell ülni vagy érkezési sorrendben történik a helyfoglalás? Én a ablak mellett szeretnék mindenképp ülni :)ezért lenne fontos...Köszi2010. jún. 20. 10:06
1/6 anonim válasza:
fhú nem vagyok magyarországi de így google-ból utánanézve ha jól fogtam fel ez a Lufthansa olyan mint a Malév (ha rosszul fogtam fel bocsi) lényeg a lényeg ugyan úgy repülőgép és a repülőgépeken nem te választod ki h hová ülsz. Majd holnap amikor megérkeztek a repcsitérre ott majd megkapjátok a jegyeket vagy már jobbik esetben meg is van. Azon lesz egy szám pl E5 és ak meg kellesz keresned azt a széket. Bár ha nem egyedül utaztok ha nem pl 3an ak nagy esély van rá hogy a jegyek között lesz legalább egy olyan ami ablak mellé szól mert egymás mellé szokták rakni a családtagokat...esetleg kivételes eset ha kirándulás napján veszed meg a jegyet de ah olvastam ez nem így történt...kellemes utat
2/6 anonim válasza:
amikor a check in-t csinálod, akkor választhatsz helyet. Abból ami még nincs lefoglalva. (megcsinálhatod online is, általában 23 órával az indulás előtt)
3/6 anonim válasza:
Online foglalásról nem tudtam, de a reptéren a csekkolásnál a még meglévő helyeket lehet nyilván csak kiadni, azaz ha hamarabb csekkolsz, nagyobb a választék.
Igényedet közölheted, aztán vagy van ablakos, vagy nincs..
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2010. jún. 20. 12:34
5/6 anonim válasza:
Ha valakivel mész és véletlen nem egymás mellé kapnátok helyet, akkor beszállítás előtt, a kapunál megkérdezheted, hogy megoldható-e, hogy egymás mellé üljetek. Ha van hely, általában segítenek. :)
6/6 anonim válasza:
Az utazási idrodában nem kérdezik, hogy hová szeretnél ülni, mert ők is ugyanúgy foglalják a jegyeket, mint egy átlag ember. És a helyfoglaláskor pedig nem lehet kiválasztani, hogy hová ülj. Bár lehet,hogy van olyan légitársaság, ami automatikusan generál egy üléshelyet. Asszem már én utaztam olyannal. Egyébként, ma már be tudsz csekkolni online, ha megvan a jegyed száma. Ebben az esetben már kiválaszthatod, hogy hová ülj. Egyébként pedig holnap a reptéren fogják kiosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!