Ryanairral gyakran utazók segítségét kérném! Minden infó jól jön!?
Ha nem tudod belerakni a kézipoggyászba a laptopot, akkor felszállás előtt megmondják, h a laptopot tartsd magadnál és extra árért a kézidet átviszik a csomagtartóba.
Én nagyon befürödtem ezzel a légitársasággal, elég simlisek.
Csak kézitáskával utaztam, mert nem sok időre mentem. Még a kapun való átmenetel előtt kérdeztem, h ez jó-e így, azt mondták igen. A tranzitban vettem dolgokat és egy másik táskában volt. Ezt már máskor is csináltam, eddig semmi gond nem volt, ha a tranzitban vásárolsz és van egy plusz nylon szatyrod emiatt. Erre beszállásnál elkezdett akadékoskodni a nő, h márpedig az egyik táskámat fel kell adni. Ebben még az is vicces volt, h odaúton is egy kézitáskám, meg egy tranzitból kapott szatyrom volt ajándékokkal és minden további nélkül átengedtek. Visszaúton meg már nem lehetett. Pár nap alatt meg nem is változtatták a szabályokat.
Én wizz airrel utazom gyakran és ott baromira lazán kezelik a dolgokat, illetve kézipoggyászon kívül lehet még egy valami a kezedben, pl kabát, fényképező, vagy laptop... A poggyásszal sem olyan szigorúak ezért aggódom kicsit az egész miatt. Sok időre mennék, így nyilván jó lenne kézipoggyászt is vinni, amibe pakolhatok, de ha egyszer a laptopom nem fér bele, akkor nem, márpedig arra is szükségem lesz. Így egy kicsit rablásnak érzem, hiszen nem tudok külön kézipoggyászt vinni a laptopom miatt, és a feladott poggyász súlykorlátja sem túl nagy. Pl laptop mellett lehet egy pulóver legalább a kezemben vagy már abba is belekötnek? Ha laptoptáska van csak nálam, akkor is ki kell pakolni a laptopot és átvilágítják a táskát?
Illetve még az érdekelne, hogy kb milyen gyakorisággal változnak náluk a repülőjegy árak? Gondolok itt arra, hogy pl wizznél tudom, hogy szerdán változott/változik mindig. Ryanairnél megfigyelt már valaki hasonló rendszert?
Igen, a laptoptáskából is ki kell pakolni a laptopot. Azt nem tudom, h milyen gyakran változnak az árak. Szerencsére csak egyszer utaztam Ryanairral, de az elég is volt. Soha többé nem megyek azzal (főleg azért nem mert Budapestről megszüntettek minden járatot).
A másik dolog, ami nagyon zavart, h egy percre sem tették le a mikrofont, folyamatosan ment a reklámozás és olyan hangerővel, h majdnem megsüketültem. Más járatokon is csinálnak ilyet, de ennyire nyomulósan még soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!