Magyarország melyik részén legjobb élni?
Figyelt kérdés
Egy valami zavar ebben az országban, hogy európai szinten nálunk él a legtöbb depressziós ember, ami elég kiábrándító.
Ti hol éltek melyik megyében és mit tapasztaltok ebből?
2018. jan. 2. 08:59
11/16 anonim válasza:
A legjobbak az északnyugati megyék, a legrosszabbak pedig Hajdú-Bihar megye, Szabolcs megye és Borsod megye a sok cigó miatt.
12/16 anonim válasza:
Bp és Sopronban éltem, nálam Sopron a top! Ha Kelet-Mo járok mintha egy teljesen másik ország lenne. Bár az utóbbi időben nagyon sokat változott Sopron negatívan, főleg a sok betelepült miatt. Más mentalitás, hozzáállás a dolgokhoz, meg kezdett elnagyvárosiasodni is a város. De azért még mindig nem élnék máshol ha otthon laknék.
5 éve elköltöztünk, de csak 1 órányira, Bécsbe.
13/16 anonim válasza:
Sehol, mert Bp-n sem tudsz félretenni kb. semmit.
Amit keresel, elviszik az albérlet-árak, de a közlekedés kintre meg már fos.
14/16 anonim válasza:
Kedves kérdező, mit varsz szekesfehervartol? A kozepkorban a fovarosunk volt. Meg jo ,hogy lepukkant... Nagyon regi város
15/16 anonim válasza:
Szerintem a Pilisben, én legalábbis ott nézelődnék ha Magyarországon szeretnék élni.
16/16 anonim válasza:
Évek óta ezen gondolkodom, de még nem jutottam a végére. Kőszeg, Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár ahol eddig éltem. Ezek közül Győr a befutó, de ez sem az igazi. Sopron, Móvár tele van belső migránsokkal, egyre elviselhetetlenebb helyek. Kőszeg szép, de nincs különösebb élet. Szép még Tihany, Hévíz , ha nem kell dolgoznod. Szabadidőmben bejártam már BP-et és az agglomerációt is, de itt meg az a gond, hogy sokat kellene ingázni a munkahelyekre, iskolába. Szerintem olyan hely lenne a legjobb, ahonnan 30 perc alatt elérhető BP belvárosa, jó a tömegközlekedés de mégis zöldövezet és jó közbiztonság. Depressziós savanyú pofákat mindenhol szép számmal lehet találni, nem helyfüggő, vidám emberek is ugyanígy vannak minden felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!