Kezdőoldal » Utazás » Európa » Magyarország melyik részén...

Magyarország melyik részén legjobb élni?

Figyelt kérdés

Egy valami zavar ebben az országban, hogy európai szinten nálunk él a legtöbb depressziós ember, ami elég kiábrándító.

Ti hol éltek melyik megyében és mit tapasztaltok ebből?

2018. jan. 2. 08:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
16%
Szekesfehervaron eltem, apam meg nemetorszagban dolgozott. Most Torontobam elek az nem is magyarorszag. A nagybatyam elt sopronban, de ausztriaban dolgozott akkor. A mamam pesten el , amirol tul sok infoval nem tudok szolgalni. Nem gazdagok, de nem szegenyek. A mamam es az elettarsa is dolgozik mamam asszem 47 az elettarsa meg 56 kb vagy nem tudom.
2018. jan. 2. 09:07
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
De rohadtul nem ez volt a kerdes ugyhogy bocsanat :( egyebkent szekesfehervarrol csak annyit hogy nagyon monoton , nyugudt ,hogy.mondjam. Szürke hétköznapok. Regi varos..nem sok uj dolog van. Depressziosnak nem depresszios de olyan "szürke" bar en po t ezt szerettem benne ,hogy nyugodt. Nem volt buli az ablakom alatt nem zajongtak az ebmerek.
2018. jan. 2. 09:10
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Ha mar itt tartunk a mamam aki pesten el , valszeg nekk eleg szar mert messze van az unokaitol es a gyerekeitol. Az egyik lánya Ausztriaban el, a masik lanya pedig Torontoban (valszeg ez neki a legrosszab mert az oceanon tul vagyunk) ket fia pedig szfvaron. Oda leszokott jarni hozzajuk kb 2 hetente. Nem depressziós de biztos nem elvezi ezt.
2018. jan. 2. 09:13
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Budapesten, Magyarországon nem is élnék máshol. Sokáig laktam vidéken, de a munkahelyek és a szolgáltatások Budapesten vannak, vidéken csak meghalni lehet.
2018. jan. 2. 09:19
 5/16 anonim válasza:
54%
Vas megye, Veszprém megye, Győr-Moson Sopron megye, Komárom-Esztergom megye, Zala megye, Fejér megye a legnyugisabb a statisztikák szerint
2018. jan. 2. 10:01
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Székesfehérvár-Budapest ingázás:

Bizony könnyű depressziósnak lenni, amikor napi 12 órát dolgozom és minden évben kevesebbet ér a pénz, amit a munkáért kapok. A munkahelyemen nem becsülnek meg. Csúsznak el a terveim. Nincs jövőképem. A megtakarításom, hiába van befektetve, nincs lehetőségem fejlődni sem anyagilag, sem testileg, sem szellemileg. Betegre dolgozom magam. Mindenhonnan a gyűlölet néz rám BP utcáin. Lökdösődnek, agresszívan politizálnak, senkit nem érdekel a másik, még az önzés sem megy egyeseknek, csak a mások bántalmazása. Nincs örömöm az életben.

A jelenlegi fizetésem, ami a cégünknél kiemelkedőnek számít nem elég arra, hogy 80 éven belül megvegyek egy 60nm-es házat. Nincs benne az a pénz, amiért kajálok, utazok a munkába, a stresszcsöskkentőimet szedem, a sose meg nem születendő, de társadalom által elvárt gyerekeimet nevelem, ruházom, etetem, iskoláztatom, eljáratom sportolni, nyáron táborba stb.

Székesen még ennyi pénzt sem lehet keresni. Örökölni csak genetikai betegségeket örököltem (legalább adósságot nem).

Székesen tényleg szürke minden. Nincs igazán élet. Vannak verses estek, meg táncház, lehet bringázni, meg streetworkoutozni, ez nem volt meg máshol ilyen szinten számomra. De kulturális életért BP-re járok.

És most kva sokan le fognak pontozni, mert én így látom a helyzetet más meg máshogy.

Romboljátok szét azt a piros kezecskét, üssétek, nyomjátok, de ettől nem lesz jobb Fehérvár!

2018. jan. 2. 10:38
 7/16 A kérdező kommentje:
Én Fejér megyei vagyok jelenleg Székesfehérváron tanulok de soha nem élnék ott, undorító, lepukkant. Békéscsabán voltam kétszer az tetszett, nyugodt szép kis város, de szerintem Budapest lesz a befutó ha itthon maradok.
2018. jan. 2. 11:18
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
Sopron nagyon szép. Eger sem rossz - bár munka szempontjából kérdéses. Győrbe voltál?
2018. jan. 2. 11:50
 9/16 anonim ***** válasza:
29%

Budapesten elek es itt van a legtobb barom idiota birka proli, amugy mocskos, budos varos itt nem jo elni viszont itt van munka normalis fizetesert.

A legjobb az orszagnyugato fele.

2018. jan. 2. 12:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Balaton part, Hévíz, valami vizes helyre mennék mindenképp. Egy ideig Zamárdiban éltem, azt nagyon szerettem.
2018. jan. 2. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!