Magyarország melyik részén legjobb élni?
Egy valami zavar ebben az országban, hogy európai szinten nálunk él a legtöbb depressziós ember, ami elég kiábrándító.
Ti hol éltek melyik megyében és mit tapasztaltok ebből?
Székesfehérvár-Budapest ingázás:
Bizony könnyű depressziósnak lenni, amikor napi 12 órát dolgozom és minden évben kevesebbet ér a pénz, amit a munkáért kapok. A munkahelyemen nem becsülnek meg. Csúsznak el a terveim. Nincs jövőképem. A megtakarításom, hiába van befektetve, nincs lehetőségem fejlődni sem anyagilag, sem testileg, sem szellemileg. Betegre dolgozom magam. Mindenhonnan a gyűlölet néz rám BP utcáin. Lökdösődnek, agresszívan politizálnak, senkit nem érdekel a másik, még az önzés sem megy egyeseknek, csak a mások bántalmazása. Nincs örömöm az életben.
A jelenlegi fizetésem, ami a cégünknél kiemelkedőnek számít nem elég arra, hogy 80 éven belül megvegyek egy 60nm-es házat. Nincs benne az a pénz, amiért kajálok, utazok a munkába, a stresszcsöskkentőimet szedem, a sose meg nem születendő, de társadalom által elvárt gyerekeimet nevelem, ruházom, etetem, iskoláztatom, eljáratom sportolni, nyáron táborba stb.
Székesen még ennyi pénzt sem lehet keresni. Örökölni csak genetikai betegségeket örököltem (legalább adósságot nem).
Székesen tényleg szürke minden. Nincs igazán élet. Vannak verses estek, meg táncház, lehet bringázni, meg streetworkoutozni, ez nem volt meg máshol ilyen szinten számomra. De kulturális életért BP-re járok.
És most kva sokan le fognak pontozni, mert én így látom a helyzetet más meg máshogy.
Romboljátok szét azt a piros kezecskét, üssétek, nyomjátok, de ettől nem lesz jobb Fehérvár!
Budapesten elek es itt van a legtobb barom idiota birka proli, amugy mocskos, budos varos itt nem jo elni viszont itt van munka normalis fizetesert.
A legjobb az orszagnyugato fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!